Eladó ház Budapest II. kerület, Remetekertváros 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest II. kerület, Remetekertváros 150 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8286967
Feltöltve: ma

Budapest II. kerület eladó családi ház 5 szobás: 189,9 millió Ft

189,9 millió Ft
1 266 000 Ft/m²
150 m²
Alapterület
1089 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 600 877 Ft
Második évtől
787 856 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ritka lehetőség Budapest II. kerületében! Központhoz közel, mégis csendes környezet. Keresi következő otthonát? **INGATLAN HELYSZÍNE, LOKÁCIÓ** Az ingatlan a népszerű Remeteváros városrészben található, Budapest II. kerületében, az irányítószám 1028 alatt, közvetlen a Waldorf iskola mellett. A környék egyszerre kínál nyugodt, zöldövezeti környezetet és a város közelségét. Kitűnő infrastruktúrának köszönhetően gyorsan elérhető a belváros tömegközlekedéssel és autóval is. Számos bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda és egészségügyi intézmény közelében. A környék biztonságos és családbarát, amely ideális választás lehet mindenkinek, aki békét keres a városi forgatag mellett. **ÉPÜLET JELLEMZŐI KÍVÜLRŐL** Ez a hangulatos családi ház közepes állapotban, két szinten terül el, és udvari beállóval, és az épületben egy gépjárműnek garázzsal is rendelkezik. A telek nagysága 1089 nm, amely kiváló lehetőséget biztosít kertészkedésre vagy a gyerekek játszóterének kialakítására. A telek ősfákkal gyönyörű növényzettel ellátott. A ház délnyugati fekvése biztosítja a nappali fény bőséges beáramlását, ami meleggé és barátságossá varázsolja az otthont. Az ingatlan külső szigeteléssel nem rendelkezik, amely lehetőséget ad a vásárlónak, hogy saját elképzelései szerint újítsa fel. Az épület stabil szerkezetű, megbízható alapokkal rendelkezik. **AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL** A 150 nm-es lakótér öt tágas szobát foglal magába, így ideális választás nagyobb családok számára. A belső terek közepes állapotúak, így a leendő tulajdonos egyéni ízlésének megfelelően alakíthatja ki az otthonát. A fűtést gáz cirkó biztosítja, amely költséghatékony megoldás télen. Habár az ingatlan rendelkezik légkondicionálóval, így a megfelelő tájolás és a természetes szellőzés lehetősége kellemes belső klímát biztosít. A ház teljesen alá van pincézve, és a tetőtér nem került beépítésre. Az 50 nm-es terasz lehetőséget nyújt a nyári esték élvezetére. **A KÖRNYÉK JELLEMZŐI** Remeteváros közkedvelt családias hangulata és barátságos lakóközössége vonzóvá teszi a környéket mindenki számára. Kitűnő kerékpárutak és kirándulóhelyek állnak rendelkezésre a környező természetvédelmi területeken, ideális programok a hétvégékre. A közelben találhatók sportlétesítmények és játszóterek, amelyek aktív kikapcsolódást biztosítanak. Kulturális élményekben is bővelkedik a terület, számos étterem és kávézó közül lehet választani. Az ingatlanhoz közel található a fő közlekedési csomópont, így Budapest többi része is könnyedén elérhető. Kérdéseivel keressen bizalommal !

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
C
villanygázvízcsatornaösszkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Antal Wr Home Kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 231 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Antal Wr Home Kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 231 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY