Eladó ház Budakalász 210 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budakalász 210 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8244312
Referenciaszám: HZ032127-4743315
Feltöltve: ma

Budakalász eladó családi ház 5 szobás: 182 millió Ft

182 millió Ft
866 667 Ft/m²
210 m²
Alapterület
548 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 575 880 Ft
Második évtől
755 081 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
**CSENDES, CSALÁDI OÁZIS ELADÓ BUDAKALÁSZON!** Mediterrán stílusú, felújított családi HÁZ Budakalászon. BÉKÉS, zöld oázis, közel a városközponthoz. Tágas, barátságos belső terek nagy családoknak. Földszinten hangulatos nappali, modern konyha. Három terasz, mindhárom CSENDES, háborítatlan környezetben. 50 négyzetméteres télikert, üvegpanorámás tér. Patak, kerti tó a kert végében. Zárt garázs, borospinceként is használható.. . . . . Képzelje el, hogy egy MEDDITERÁN STÍLUSÚ, felújított, KÉTSZINTES családi ház tulajdonosa lehet Budakalászon, egy nyugodt kis utcában, mégis közel a városközponthoz! IDEÁLIS választás mindazok számára, akik a városi zajból kiszakadva keresnek csendes, természetközeli otthont, de Budapest közelsége is fontos számukra, hiszen mindössze 20 perc autóútra található! Az ingatlan BÁJOS és TÁGAS belső tereit minden nagyobb család értékelni fogja. A földszinten egy barátságos nappali és étkező, valamint egy MODERN konyha szolgálja az otthoni kényelmet, míg az emeleten négy KÉNYELMES hálószoba biztosítja a privát szférát. Két FÜRDŐSZOBA is található itt, egyikük közvetlenül a hálószobákhoz kapcsolódik, ezzel garantálva az INTIMITÁST és a MAXIMÁLIS kényelmet. A különleges, 50 négyzetméteres fedett üvegpanorámás TÉLIKERT tökéletes helyszíne lehet akár nagyobb családi összejöveteleknek, akár egy pihentető délutánnak. Három ELBŰVÖLŐ terasz is tartozik az ingatlanhoz, ahol élvezheti a friss levegőt és a természet csendjét. A kert végében egy patak csordogál, amely tovább emeli az ingatlan KÜLÖNLEGESSÉGÉT. A kerti tó és a pingpong terasz pedig további kikapcsolódási lehetőségeket kínálnak. A zárt GARÁZS, mely borospinceként is használható, illetve a tárolóhelyiségek RENGETEG teret biztosítanak a parkolásnak és a tárolási igényeknek. A közelben található erdő és a túraútvonalak kiváló lehetőséget kínálnak a természetjáróknak, míg a mindennapi élet kényelméről a sétatávolságban elérhető bolt és óvoda gondoskodik. Ez az ingatlan valódi HARMÓNIÁT kínál a természet és a modern élet között, tökéletes választás azok számára, akik BÉKÉS, CSENDES otthonra vágynak, de nem akarnak lemondani a város közelségéről. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget – költözzön Budakalász legszebb részére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY