Eladó ház Budakalász 254 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budakalász 254 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8225887
Referenciaszám: H489944
Frissítve: 11 napja

Budakalász eladó családi ház 5 szobás: 182,5 millió Ft

182,5 millió Ft
718 504 Ft/m²
254 m²
Alapterület
494 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 577 462 Ft
Második évtől
757 155 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kisgyerekes családok figyelem! Itt nagyon jó gyereknek lenni, és konnyú szülőnek lenni... Zsákutca végében található az ingatlan, kedves szomszédok társaságában, így roppant biztonságos. De leginkább a patak és erdő a szomszéd, elegendő teret adva a gyermeki kreativitásnak és önfeledt játéknak. HÁZ Nettó lakóterulet 194 nm, 2 szintén, összesen 5 szobával, 2 furdöszobával. Földszint: A konyha a nappali-etkező egység része, de valamennyire mégis szeparált. Igény esetén teljesen egybenyitható. A földszinten talalható még egy tágas szoba, dolgozó, vagy vendégszoba, de akár a szülőknek, mellette fürdőszobával. A házból nyíló teraszról a kertünk és a szomszédos erdő békéjét élvezhetjük. Emelet: 3 szoba, fürdőszoba, nagy panorámaterasz A ház a földszinten is világos a nappalin és étkezőn lévő sok ablaknak köszönhetően. Az ablakokon pedig zsalugater van, amivel a tűző napot tudjuk jól kizárni. Ennek köszönhetően és a vastag falak miatt jó hűvősen tartható a ház klímaberendezés nélkül is. A nettó lakóteruleten felül van egy garázsszintünk is, nagy garázzsal, tárolóval és egy jó kis borospincével! Ezen kívül tartozik még a házhoz egy télikert is, mintegy 40 nm. Ez a lazulás, kikapcsolódás helye; itt lehet jatszószoba, fitnessz, bulisziba, vagy akár egy varázslatos hely tele növényekkel.... KERT A telek mérete tulajdoni lap szerint 494 nm. Valóságban azonban ennél nagyobb, mivel a szomszédos patakig tartó erdősáv szervesen kapcsolódik a kerthez. Itt található még egy pihenőterasz, félig a patak főlé benyúlva, ami egy egészen különleges hely egy nyuzsgő nap utáni feltöltődésre... Jöjjön, lássa saját szemivel ezt a varázslatos helyet, szeressen bele, és éljen itt legalább olyan boldogan, mint közel 30 évig a jelenlegi tulajdonosok!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1992
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ráduly Zsuzsanna Otthon Centrum - III. kerület - Csillaghegy Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ráduly Zsuzsanna Otthon Centrum - III. kerület - Csillaghegy Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY