Eladó ház Böde 88 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Böde 88 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8185165
Referenciaszám: H488347-4697439
Frissítve: 5 napja

Böde eladó családi ház 3 szobás: 51,9 millió Ft

51,9 millió Ft
589 773 Ft/m²
88 m²
Alapterület
2847 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 164 221 Ft
Második évtől
215 322 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalaegerszegtől 10 km-re, Böde településen vált eladóvá egy 2847 m2-es telken elhelyezkedő tégla építésű családi ház. A csendes, erdők ölelésében található zsákfaluban található a bödei energiadomb, amely Zala Vármegye 7 csodájának egyike. A K-Ny-i tájolású felújított ingatlan nettó alapterülete 88 m2, amely egy szélfogó, előtér, konyha-étkező, nappali, 2 szoba, fürdőszoba - WC, kamra és mosókonyha kialakítással rendelkezik. A nappaliból ki lehet menni a 18 m2-es fedett teraszra. Az ingatlan főbb jellemzői: - teljeskörű felújításon esett át az ingatlan - az összes nyílászárót kicserélték kétrétegű fa szerkezetűre - új bejárati és belső ajtók - gépesített konyha - fűtése vegyes, vizteres kandalló radiátoros hőleadással, ( puffertartály is rendelkezésre áll ), a szobákban illetve a főbb helyiségekben ( 4 db ) Polar okosklíma is felszerelésre került - megújult a villamos, víz-és szennyvízhálózat, ipari árammal ellátott - a tetőszerkezet teljes cseréje megtörtént, szigetelve lett, tetőtéri ablakok kerültek beépítésre, igény estén beépíthető - 15 cm-es homlokzati és 10 cm-es lábazati szigetelés - a meleg vizet Ariston bojler biztosítja - a világítást energiatakarékos LED lámpák biztosítják - térkövezett autó feljáró és betonozott autóbeállók - az egész terület körbekerített Az udvaron található egy részben alápincézett melléképület, melyben egy 46 m2-es garázs, 21 m2-es fa tároló és egy 16 m2-es tároló-műhely található. A telken gyümölcsfák illetve egy hagyományos ásott kút is található. Az autófeljáró térkövezett, az autóbeállók beton alappal rendelkeznek. Ha szeretne nagyvároshoz közel, de mégis vidéki-zöld környezetben élni, akkor ez a családi ház igazi ÁLOM OTTHON lehet Önnek! Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Az ár irányár! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal! Irodánk teljeskörű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel-ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1979
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Rita Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Eötvös utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Rita Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Eötvös utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY