Eladó ház Batyk 130 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Batyk 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8121504
Referenciaszám: H485207
Frissítve: 21 napja

Batyk eladó családi ház 4 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
383 846 Ft/m²
130 m²
Alapterület
2234 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 892 Ft
Második évtől
207 025 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ ZALA MEGYE LEGÉSZAKIBB TELEPÜLÉSÉN, BATYKON KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ CSALÁDI HÁZ. AZ OTTHON CENTRUM KIEMELT AJÁNLATA. Fél órára a Balatontól, Hévíztől, Sümeg és Zalaegerszeg városok közt félúton található a község. A kínált ingatlan patakkal határolt 2230 m2 telek, 130 m2-es családi házzal, melléképületekkel. Nyugodt, zöld környezet, buszmegálló a közelben. Az épület főbb jellemzői: - Stabil szerkezetű, téglából készült, cserép fedéssel. A hagyományos kádárkocka ház folyamatosan bővült, modernizálódott, lelkiismeretesen karbantartott. - Megújultak a villany, vízvezetékek, fűtésrendszer (rézcsövekkel), és a tetőszerkezet. Többnyire új műanyag nyílászárók, néhány minőségi fa ablak. - A község csatornahálózattal ellátott, gáz igény szerint az utcáról bevezethető. - A lakóterek központi fűtését a nappaliban lévő vízteres cserépkályha látja el, radiátor hőleadókkal. Ezen kívül a konyhában és a dolgozószobában is készült egy-egy cserépkályha. - Meleg vizet villanybojlerek adnak. - A központi helyiségbe nemrég légkondicionáló került beszerelésre. - Helyiségek: Szélfogó, nappali, két lakószoba, dolgozószoba, 2 fürdőszoba toalettel, (egyik káddal, másik zuhanykabinnal ). Egy légterű, boltívvel szeparált konyha/étkező, tágas kamra, ami egyben padlásfeljáró, nagy, panorámás fedett terasz. Az udvarról megközelíthető egy kéménnyel ellátott műhely, fatároló pajta, pince, egyéb kisebb különálló melléképületek. A gondozott kert bekerített, öntözéshez ásott kút van szivattyúval. Fedett kocsibeálló. A terület nagyobb, patak felőli részét jelenleg mezőgazdasági műveléssel hasznosítják, Az ingatlan egy helyrajzi számon nyilvántartott, per-és tehermentes, rendezett tulajdoni viszonyokkal. További információkért, illetve a megtekintéshez hívjon / írjon a megadott elérhetőségeken.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1970
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bruckner Éva Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bruckner Éva Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY