Eladó ház Biatorbágy, Füzes 160 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Biatorbágy, Füzes 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8180136
Referenciaszám: H488064
Frissítve: 23 napja

Biatorbágy eladó családi ház 5 szobás: 68,96 millió Ft

68,96 millió Ft
430 969 Ft/m²
160 m²
Alapterület
543 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 218 186 Ft
Második évtől
286 080 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha egy zöld otthonra vágyik, amely otthont nyújthat 3 generációnak, nyugodt és csendes környéken található, akkor itt az ideje, hogy megismerje ezt a teljes mértékben felújítandó ingatlant, amely Biatorbágyon a Füzes patak mentén, zöld környezetben, a régi Viadukt mellet található. Az ingatlan állapota teljes mértékben felújítandó, a tető szerkezete cserélendő, és a falak is sajnos már alulról vizesednek. Azonban ez tökéletes lehetőség arra, hogy saját igényükre szabják az ingatlant. Az ingatlan 1940-ben épült sóskúti kőből, ami stabil alapokat biztosít ennek a soros sváb jellegű háznak. 3 különálló lakás található meg benne hosszú belső folyosóval. -160 nm alapterületű, - 3 generációs kialakítás -5 szobás -3 fürdőszobás -2 fedett kocsibeálló -boros pince :40 nm-es hűvös -saját tároló -igény szerint alakítható a ház - 543 nm-es telek A központi elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető, és az autóval közlekedők számára is ideális választás. Birtokba adás max. 3- hónap. A tulajdon jogi állapot rendezés alatt hagyatéki eljárás folyamatban Teljes körű ingatlan jogi és hitel szaktanácsadással segítek, mindenben keressen bizalommal. Megtekinthető rugalmasan keressen a hét bármely napján 8.00-19.00-ig #biatorbagy#csáldiház#befektetés#szépkert#csend#jóközlekedés#zöldövezet#budapest#3generációs Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Major Balázs Otthon Centrum - XVIII. kerület - Kisfaludy út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Major Balázs Otthon Centrum - XVIII. kerület - Kisfaludy út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY