Eladó ház Őrbottyán 112 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Őrbottyán 112 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8219655
Referenciaszám: U0046943
Frissítve: 21 napja

Őrbottyán eladó ikerház 5 szobás: 68 millió Ft

68 millió Ft
607 143 Ft/m²
112 m²
Alapterület
300 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 215 164 Ft
Második évtől
282 118 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Őrbottyánban, a családi házas központi övezetében egy 5 szobás, belső két szintes, 300nm-es telekkel rendelkező új építésű ikerház! Zsákutcában található, forgalomtól mentes és csak arra vár, hogy a tiéd lehessen. Főbb tulajdonságai: + Két szintes ikerház, ahol mindössze tároló/kazánháznál érintkezik a két lakótér, ami miatt teljesen intim. + Összesen nettó 112nm-es a lakótér, hozzá 15nm-es terasz és 300nm kert, amiben két autó is elfér. + Az egész ház és válaszfalak mind 30-as téglából épültek és lettek 12cm grafitos dryvittal szigetelve. A fűtésről és meleg vízről modern hőszivattyús fűtésrendszer gondoskodik padlófűtéssel. + Igazán jó elosztású, mivel az alsó szinten egy hatalmas amerikai konyhás-nappali lett kialakítva, mellé 1 hálószoba, fürdőszoba és külön wc-kézmosó, végül kamra. + A felső szinten további 3 hálószoba és egy második fürdőszoba lett kialakítva. + Az emeleten lévő helyiségek ajtói és burkolatai még választhatóak és az árban benne van. + Mindkét lakrészhez külön bejáratú lesz és igény szerint le is választható. + Jelenleg 90%-ban elkészült, a használatba vételi engedélyt már megkapta, befejezés 1-2 hónap. Burkolatok, ajtók, szaniterek egy része választhatók. + Jogilag rendezett, tehermentes és akár CSOK és hitel is felvehető rá. Tulajdoni lap szerint társasházi lakás és 4 szobás, de a nappalival együtt inkább 5 szobásnak hívható. + Tömegközlekedés a háztól 9 perc sétára található, ahol távolsági buszok (315,316,342,394,398,399,452,454) és az Őrbottyáni vonat megálló található. Kifejezetten több gyerekes családoknak ajánlom, akik kert kapcsolatot akarnak, de nem akarnak sokat bajlódni nagy kerttel. További extrák beszerelése megbeszélhető, mivel a kivitelező teljes csapattal rendelkezik. Ha olyan ikerházat keresel, ami teljesen új, modern kornak megfelel és remek környéken találod, akkor ezt a házat épp neked építik!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2021
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
B
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szaitz Tibor Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szaitz Tibor Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY