Kiadó kereskedelmi és ipari ingatlan Budapest VI. kerület 34 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Kiadó kereskedelmi és ipari ingatlan Budapest VI. kerület 34 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8223882
Referenciaszám: 13812
Frissítve: 17 napja

Budapest VI. kerület kiadó vendéglő és étterem 34 m² alapterületű: 452 ezer Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 393 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
452 ezer Ft/hó
13 293 Ft/m²
1 150 Euro/hó
33,82 Euro/m²
34 m²
Alapterület
**CSAK IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN! Hangulatos francia kávézó a Nagymező utcában, a Thália Színház mellett** Kiadó és egyben BÉRLETI JOGA ÁTADÓ egy varázslatos, 34 m²-es, igazi francia dizájnnal berendezett kávézó-sütiző Budapest szívében, a Nagymező utcában. A Thália Színház közvetlen szomszédságában található, így rendkívül forgalmas, közkedvelt környéken várja az új üzemeltetőjét. Az üzlethelyiség egyedi, ízlésesen kialakított belső tere valódi PÁRIZSI KÁVÉHÁZI hangulatot áraszt. A berendezés minden apró részlete gondosan válogatott, a vintage stílusú bútorok és elegáns dekorációk harmóniában teremtik meg a tökéletes atmoszférát, amely azonnal elvarázsolja a betérő vendégeket. A kávézó teljes berendezéssel átadó, így az új tulajdonos azonnal folytathatja az üzletet. Ideális lehetőség azoknak, akik egy kész, működő vállalkozást szeretnének átvenni Budapest kulturális központjában, ahol a pezsgő élet és a művészetek találkoznak. Az ingatlan előtt télen-nyáron működtethető terasz bérlése lehetséges. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy egy saját, stílusos kávézót működtessen a város egyik legfrekventáltabb részén! Közös költség: 16.500.- Bérleti díj: 1.150€+áfa Bérleti jog: 25.000.000.- (teljes berendezéssel, gépesítve!)

Tulajdonságok

Típus:
Vendéglő és étterem
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
teraszbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bedő Nikolett Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum Az iroda összes hirdetése
+36 30 492 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bedő Nikolett Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum Az iroda összes hirdetése
+36 30 492 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY