Kiadó lakás Szeged, Belváros 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Kiadó lakás Szeged, Belváros 100 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8229599
Referenciaszám: 319832
Feltöltve: 15 napja

Szeged kiadó téglalakás 3 szobás: 354 ezer Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 393 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
354 ezer Ft/hó
3 537 Ft/m²
900 Euro/hó
9 Euro/m²
100 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet
Kihagyhatatlan lehetőség Szeged belvárosában! Az 1900-as évek elején épült, Magyar Ede által tervezett épület 1. emeletén vált kiadóvá egy 100 m2-es , 3 szobás, felújított polgári lakás. Már a kapun belépve megcsodálhatjuk a kor szecessziós szimbolikáit. Az emeletre érve virágokkal és szőlőtőkékkel borított függőfolyosón találjuk magunkat, és már itt elfelejtjük, hogy a belváros közepén vagyunk. A lakás egészén az elegancia tükröződik, a hatalmas terekről, belmagasságról és korhű stílusjegyeiről nem is beszélve. Az előszobában cipőtartó és ruhafogas található. Különálló konyhájában olasz minőségi bútor került.Beépített mosogatógéppel,sütővel és indukciós főzőlappal felszerelt és a tároláshoz egy jó méretű kamra is rendelkezésre áll. A hűtő is itt található. Két különálló tágas fürdőszobával rendelkezik, az egyik tusolós a másik kádas kivitelezésben. Mindkettőben található wc is. A nappali/étkezőből léphetünk ki az erkélyre. A nappaliból nyílik egy szoba és ebből egy belső, padlószőnyeggel lerakott hálószoba, amihez tartozik egy külön fürdő, tárolóval. Az ablakból kinézve a Zsinagógára is rálátunk. 2 db klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről, a felújított ablakok redőnnyel ellátottak. Fűtése Baxi típusú gázkazánnal megoldott. Az ingatlan részben bútorozott, a képen látható berendezésekkel értendő. A bérleti díj ebben az esetben 900 euro/hó + rezsi Igény esetén a nappali és a hálószoba is berendezésre kerül. Kisállat tartása nem megengedett. Hosszútávra, min. 1 évre kiadó. Mivel az ingatlan a belváros közepén helyezkedik el, minden szempontból kitűnő választás. Közelben piac, élelmiszerbolt, pékség, Árkád, gyógyszertár... 3,4-es és 2-es villamos, helyközi és helyi járatok is pár perces sétára elérhetőek.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortospanorámaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bajer Kitti ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 423 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bajer Kitti ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 423 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY