Kiadó lakás Budapest XIII. kerület, Újlipótváros, Szent István Park 18. 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Kiadó lakás Budapest XIII. kerület, Újlipótváros, Szent István Park 18. 100 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8285428
Feltöltve: 1 napja

Budapest XIII. kerület kiadó téglalakás 3+1 fél szobás: 836 ezer Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 398 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
836 ezer Ft/hó
8 358 Ft/m²
2 100 Euro/hó
21 Euro/m²
100 m²
Alapterület
3+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet
Kiadó ÚJLIPOPÓTVÁROS-ban, Budapest XIII. kerületében a SZENT ISTVÁN PARKBAN egy TÁGAS és ELEGÁNS lakás. Az ingatlan 100 nm alapterületű, amerikai konyhás nappali plusz 3 hálószobával rendelkezik. A ház TÉGLA építésű, az ingatlan teljes körűen felújított. Az ingatlan ablakai az UTCÁRA nyílnak, így CSODÁLATOS kilátás nyílik a környékre. NYUGATI tájolása miatt a lakás NAPFÉNYES és VILÁGOS. A fűtést HÁZKÖZPONTI KAZÁN szolgáltatja, így a hidegebb napokon is KELLEMES hőmérsékletet biztosít. Az ingatlan az ELSŐ EMELETEN található, ami könnyen megközelíthető a LIFT segítségével. Emellett az ingatlanhoz két ERKÉLY is tartozik, ahol KELLEMES pillanatokat tölthetsz a szabad levegőn. A környéken található SZENT ISTVÁN PARK pedig további lehetőséget nyújt a PIHENÉSRE és a KIKAPCSOLÓDÁSRA. Az nappali, és a nagyobb háló közvetlen a Szent István Park-ra néz, és a nappaliból nyíló erkélyről is gyönyörű a panoráma. A lakásba lépve rövid előszobából érünk el minden helységet. A nappali össze lett nyitva az ablaktalan hall-al, igy egy hatalmas egybenyitott térbe lépünk be , mely a konyhát, és étkezőt is kényelmesen elbírja. Az egyik háló nagyméretű, és utcai kilátással rendelkezik, ennek a szobának saját zuhanyzós fürdőszobája van, a másik két hálószoba kisebb méretűek, és a ház mögötti parkra néz. A folyosóról nyílik egy második fürdőszoba is, mely kádas.. A bejárat mellett a mosókonyha került kialakításra, gépesített, szárító, és mosógép is található benne. A lakás bútorozva kiadó. 3 havi kaució szükséges a bérléshez, és minimum 1 év folyamatos bérlés. KISÁLLAT HOZHATÓ !!!!! Ne hagyd ki ezt a LUXUSLAKÁS lehetőségét ÚJLIPOPÓTVÁROS-ban! A tágas terek, gyönyörű kilátás és a közelségeség a parkhoz mind azt jelentik, hogy ez az ingatlan IGAZI KINCS a városban. HÍVJ MOST, és nézd meg élőben!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1900
Erkély:
5 m²
Energetikai besorolás:
C
összkomfortosjó beosztásújó közlekedésűvilágospanorámabútorozottalacsony közös költséglift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Antal Wr Home Kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 231 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Antal Wr Home Kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 231 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY