Kiadó lakás Budapest VII. kerület 48 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Kiadó lakás Budapest VII. kerület 48 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8221844
Referenciaszám: 889180
Frissítve: 6 napja

Budapest VII. kerület kiadó téglalakás 2 szobás: 314 ezer Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 393 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
314 ezer Ft/hó
6 550 Ft/m²
800 Euro/hó
16,67 Euro/m²
48 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
6. emelet
Emelet
KIADÓ: Modern, Teljesen Berendezett 48 nm-es Lakás Terasszal a Belváros Kiváló Helyszínén! Költözz be ebbe a stílusos, frissen felújított lakásba a belváros szívében, a legfelső emeleten (6. emelet)! A 48 nm-es lakótérhez további 6 nm-es terasz tartozik. Ez a világos és otthonos ingatlan ideális egyének, párok vagy igényes bérlők számára, akik kényelmes és praktikus lakóhelyet keresnek. Főbb Jellemzők: Frissen Felújított: Az egész lakás újrafestésre került, és vadonatúj bútorokkal és gépekkel lett felszerelve. Modern Kényelem: Teljesen berendezett, kifinomult és ízléses designnal, minden szükséges háztartási eszközzel felszerelve. Tágas Tárolási Lehetőségek: 2 nagy beépített szekrény biztosítja a kényelmes tárolást. Praktikus Életvitel: Minden, amire szüksége van, biztosított, a teljesen felszerelt konyhától a kényelmes nappaliig, ahol vadonatúj okos TV található. Legfelső Emeleti Világosság: Élvezze a természetes fényt, amely elárasztja ezt a legfelső emeleti lakást. Terasz: A 6 nm-es terasz frissen felújítva, festve, extra ablakokkal felszerelve a zajcsökkentés érdekében. Földalatti Parkoló: Nagy méretű földalatti parkolóhely áll rendelkezésre. További Kényelmi Szolgáltatások: Redőnyök, légkondicionálás, és gyors internet elérhető. Kiváló Elhelyezkedés: Csak 5 perc sétára az Állatorvostudományi Egyetemtől és a Városligettől. Belső Részletek: Előszoba: Nagy beépített szekrény (70 cm mély) található, amely tökéletes a bőröndök és egyéb tárgyak tárolására. Nappali & Konyha: Az amerikai konyhás nappali modern bútorokkal, vadonatúj okos TV-vel és egy ablak előtti dolgozósarokkal rendelkezik, ami ideális az otthoni munkavégzéshez. A konyha teljesen felszerelt, hogy minden igényt kielégítsen. Hálószoba: Tágas, az ágy kényelmesen átalakítható, és egy nagy beépített szekrény áll rendelkezésre, amely minden ruházatot elnyel. Fürdőszoba: Vadonatúj mosógéppel, tárolópolcokkal, új alsószekrénnyel, új WC-ülőkével és nagy fürdőkáddal felszerelt. Terasz: Elkülönített rész ruhaszárításra és belső tárgyak pormentes tárolására. A légkondicionáló külső egysége is korszerűsítésre került a könnyebb használat érdekében. Elérhetőség: Azonnal költözhető! Ez a lakás tökéletes választás 1-2 személy vagy egy pár számára, akik magas színvonalú, kényelmes lakóhelyet keresnek kiváló helyszínen. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget – vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tekintse meg személyesen!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
7
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Házközponti
Energetikai besorolás:
A+
garázsvilágosbútorozottlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Péter Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 935 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Péter Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 935 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY