Kiadó lakás Budapest VI. kerület 134 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Kiadó lakás Budapest VI. kerület 134 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8274399
Referenciaszám: 315033
Feltöltve: 1 napja

Budapest VI. kerület kiadó téglalakás 3+1 fél szobás: 756 ezer Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 398 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
756 ezer Ft/hó
5 572 Ft/m²
1 900 Euro/hó
14 Euro/m²
134 m²
Alapterület
3+1 fél szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet
I. kerület, DIPLOMATANEGYEDBEN, 3 + 1 szobás, ERKÉLYES, PANORÁMÁS lakás kiadó! A kerület egyik legkedveltebb részén, közel a Hősök teréhez és a Városligethez, patináns ház negyedik emeletén található a lakás, LIFT van. PARAMÉTEREK: gyönyörűen és igényesen felújított 134 nm-es, erkélyes 4 szobás polgári a lakás. A konyha egyedi tervezésű, az összes szükséges géppel felszerelt, ahogyan az egyik fürdőszobában helyet kapott a mosó- és szárítógép is. A legnagyobb hálóhoz tartozik egy külön GARDRÓB, illetve egy KÁDAS fürdőszoba is. A nappali és a hálók redőnnyel lettek felszerelve és KLIMATIZÁLTAK, led szalagok bitosítják a hangulatvilágítást. Bútorozás igény szerint megoldható. REZSI: közös költség 38.000 Ft/hó, a többi fogyasztás szerint fizetendő. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA kiváló: Béke téren számos vásárlási lehetőség, Lehel téri piac, Rossmann, gyógyszertárak, dohánybolt, kisboltok, éttermek, pékség. 15 perces sétával, vagy 10 perc alatt kerékpárúton a Margit sziget, Duna part kényelmesen elérhető. KÖZLEKEDÉS: néhány perc sétával elérhető a ANDRÁSSY út, Hősök tere és a VÁROSLIGET is, de 10-13 perc alatt Buda és a Duna. 2 havi kaucióval és az első havi bérleti díjjal költözhető önmagára- és környezetére is igényes új lakóinak. --- KERESŐ ÜGYFELEINK RÉSZÉRE KÖZVETÍTŐI SZOLGÁLTATÁSUNK DÍJTALAN, hétvégén is hívható vagyok!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
6
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortospanorámaerkélyinternetlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mandics Tímea eladberbead.hu Az iroda összes hirdetése
+36 20 938 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mandics Tímea eladberbead.hu Az iroda összes hirdetése
+36 20 938 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY