Kiadó lakás Budapest VI. kerület 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Kiadó lakás Budapest VI. kerület 70 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8274384
Referenciaszám: 310001
Feltöltve: 1 napja

Budapest VI. kerület kiadó téglalakás 2 szobás: 438 ezer Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 398 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
438 ezer Ft/hó
6 368 Ft/m²
1 100 Euro/hó
16 Euro/m²
70 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet
LUXUS a város szívében! VI. kerület, Andrássy úton PRÉMIUM minőségű lakás kiadó! A méltán neves Andrássy úton, az Oktogon és a Hősök tere között, rendezett ház első emeletén található, LIFT VAN. PARAMÉTEREK: - tágas nappali - 40m2-es - teljesen felszerelt, nagy konyhával - kényelmes hálószoba: 15m2 king-size ággyal és hatalmas ruhásszekrénnyel - modern, KÁDAS fürdőszoba 10m2 szárítóval és mosógéppel - galéria vendégágyakkal - praktikus tárolószoba felszerelésekhez és bőröndökhöz A lakás teljesen felszerelt minden készülékkel, eszközzel, ide csak a bőröndjeit kell hoznia. REZSI: €150, beleértve az internetet, közös költségeket, gázt, áramot, vizet. KÖZLEKEDÉS KIVÁLÓ: M1 metró, 105-ös busz a lakás mellett áll meg, 4-6 villamos 5 perc sétára. Minimum 1 évre, 2 havi kaucióval és az első havi bérleti díjjal költözhető önmagára és környezetére igényes lakóinak. --- KERESŐ ÜGYFELEINK RÉSZÉRE KÖZVETÍTŐI SZOLGÁLTATÁSUNK DÍJTALAN, hétvégén is hívható vagyok!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
luxusbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mandics Tímea eladberbead.hu Az iroda összes hirdetése
+36 20 938 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mandics Tímea eladberbead.hu Az iroda összes hirdetése
+36 20 938 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY