Kiadó lakás Budapest VI. kerület, Nagykörúton kívüli terület, Andrássy út 68. 122 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Kiadó lakás Budapest VI. kerület, Nagykörúton kívüli terület, Andrássy út 68. 122 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8285431
Feltöltve: 1 napja

Budapest VI. kerület kiadó téglalakás 4 szobás: 1,39 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 398 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
1,39 millió Ft/hó
11 419 Ft/m²
3 500 Euro/hó
28,69 Euro/m²
122 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet
Please scroll down for the English description !! KIADÓ egy 122nm + 15 nm terasz- os duplex lakás a legfelső emeleten az Avenue Garden-ben, tetőterasszal, mely az Andrássy útra néz, igény szerint mélygarázzsal. Páratlan lehetőség a budapesti belvárosában! Az ingatlan a VI. kerület nyüzsgő szívében helyezkedik el. Méltán népszerű, kulturális és kereskedelmi központ. Tökéletes választás bárki számára, aki a főváros pezsgő életének központjában szeretne élni. ÉPÜLET JELLEMZŐ: Az épület újszerű, minden modernebb követelménynek megfelelő. AZ ÉPÜLETBEN 0-24 PORTASZOLGÁLAT ÜZEMEL !!! Az ingatlan a harmadik emeleten helyezkedik el a fő épületben, liftes házban. A terasz utcai nézetű . A parkolást teremgarázs hely biztosítja, mely nem képezi a bérleti díj részét 3. AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL A modern, világos, szint eltolásos lakás egy nagy konyhából étkezővel, nappaliból, és 3 hálószobából áll . Két fürdőszobával, és egy vendég toalettel rendelkezik. A lakás átgondoltan, elegánsan lett kialakítva. Az ablakokból árad be a fény, belvárosi panorámát élvezhetünk, míg a 15 négyzetméteres terasz a kikapcsolódást segíti elő. 4. AZ INGATLANNAL KAPCSOLATOS KÖLTSÉGEK A bérleti díj 3950.- euro / hó, EBBEN MINDEN KÖLTSÉG BENNE VAN. 3 havi kaució letétele szükséges beköltözéskor . A mélygarázs ára 150.- euro / hó, akár 2 darab is bérelhető hozzá . FOR RENT is a 122 sqm + 15 sqm terrace duplex apartment on the top floor in the Avenue Garden, with a rooftop terrace overlooking Andrássy Road, with an underground garage if needed. Unique opportunity in downtown Budapest! The property is located in the bustling heart of District VI. It is justifiably popular, a cultural and commercial hub. It is a perfect choice for anyone who wants to live in the center of the vibrant life of the capital city. BUILDING FEATURES: The building is modern, fulfilling every up-to-date requirement. THE BUILDING OPERATES A 24-HOUR CONCIERGE SERVICE!!! The property is located on the third floor of the building, which has an elevator. The terrace has a street view. Parking is provided by an underground garage, which is not included in the rental price. 3. CHARACTERISTICS OF THE PROPERTY FROM THE INSIDE: The modern, bright apartment with split-level layout consists of a large kitchen with dining area, living room, and 3 bedrooms. It has two bathrooms and a guest toilet. The apartment is thoughtfully and elegantly designed. Light pours in from the windows, whilst offering a city panorama, and the 15 square meter terrace enhances relaxation. 4. COSTS RELATED TO THE PROPERTY The rental fee is 3950 euros/month, ALL COSTS INCLUDED. A three-month deposit is required upon moving in. The price of the underground car park is 150 euros/month, up to 2 can be rented.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
2000
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortosgarázsbútorozottlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Antal Wr Home Kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 231 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Antal Wr Home Kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 231 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY