Kiadó lakás Budapest V. kerület, Szent István körút 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Kiadó lakás Budapest V. kerület, Szent István körút 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7901309
Referenciaszám: 307785
Frissítve: ma

Budapest V. kerület kiadó téglalakás 4 szobás: 1,73 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 393 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
1,73 millió Ft/hó
11 397 Ft/m²
4 400 Euro/hó
29 Euro/m²
150 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet
Kiadó a Szent István körúton, gyönyörű, DUNAI PANORÁMÁVAL RENDELKEZŐ, erkélyes, tágas, minden igényt kielégítő luxus ingatlant. Elosztás: 2 háló, 3 fürdő, SZAUNA, erkély A lakás belső tereit a tervezők teljesen újra gondolták, így alakult ki három hálószoba három fürdőszobával, valamint egy tágas, amerikai konyhás nappali, mely utcai ablakainak köszönhetően rendkívül világos. Az ingatlanban fal-, és padlófűtés került kialakításra, amit egy kombi-cirko kazán működtet. A nyílászárókat mindenhol kicserélték, szigetelése a mai igényeknek megfelelő. A nappalit igazán különlegessé a TV mögött található gipszstukkó és olasz burkolat teszi. A konyhában a nappalival harmonizáló, gyönyörű, óriási burkolatból készült konyha pult került beépítésre. Hálószobákban található ágyak mögött is a nappali stílusát és elemeit követi, melyeket led világítások teszik még hangulatosabbá. Előszobában és a nappaliban is nagy hangsúlyt kapnak az egyedileg ide tervezett és gyártott exkluzív bútordarabok. Az előszobában egy óriási bronztükör került, melynek különlegessége, hogy minden oldala fazettázva van, így kölcsönözve egyedülállóbb hatást. A szobák másik hangsúlyos elemei az egyedi tervek alapján készült design komódok és gardróbszekrények, melyek rengeteg rakodó felületet biztosítanak. A lakás teljesen gépesített, mosógéppel, beépített konyhával, hűtő-fűtő klímákkal felszerelt. A fürdőszobákban kiváló minőségű szaniterek (Grohe, Villeroy& Boch) és a lakás stílusához illő olasz design burkolatok kerültek. A nappaliban és hálószobákban smart TV-k találhatóak. A lakást neves designerek dekorációi (Kare, Bo Concept, Einholtz stb.) teszik igazán modern hangulatúvá. 2 havi kaucióval és az első havi bérleti díjjal költözhető.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
AA++ (2016-2023-as besorolás)
luxuspanorámaerkélyinternetbútorozottlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bartyik Betti Premium Apartments Az iroda összes hirdetése
+36 70 601 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bartyik Betti Premium Apartments Az iroda összes hirdetése
+36 70 601 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY