Kiadó lakás Budapest V. kerület, Belváros 170 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Kiadó lakás Budapest V. kerület, Belváros 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8194187
Referenciaszám: 888966
Frissítve: 1 napja

Budapest V. kerület kiadó téglalakás 5 szobás: 1,99 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 398 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
1,99 millió Ft/hó
11 706 Ft/m²
5 000 Euro/hó
29,41 Euro/m²
170 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet
Kivételes lehetőség Budapest szívében! Az Alkotmány utca és Bajcsy-Zsilinszky út sarkán található saroklakás tágas, világos terekkel és luxus kivitelben várja új bérlőjét. A három hálószoba és három fürdőszoba mellett egy gardróbszoba is rendelkezésre áll. A nappali egybenyitható a konyhával és az étkezővel, a konyhában pedig egy stílusos konyhasziget található. A lakás különleges adottsága, hogy erkélyéről lenyűgöző kilátás nyílik a Parlamentre. Az egyedileg tervezett bútorok, modern technológia, mint a smart TV-k és 5.1-es házimozi rendszer, valamint neves designerek dekorációi gondoskodnak a maximális kényelemről és eleganciáról. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, és élvezze a belvárosi luxus kényelmét ebben a csodálatos lakásban! 2 havi kaucióval és az első havi bérleti díjjal SZEPTEMBERTŐL KÖLTÖZHETŐ MINIMUM 1 ÉVRE! ------------------------ An exceptional opportunity in the heart of Budapest! Located on the corner of Constitution Street and Bajcsy-Zsilinszky Road, the corner apartment awaits its new tenant with spacious, bright spaces and luxurious design. In addition to three bedrooms and three bathrooms, there is also a walk-in closet. The living room can be connected to the kitchen and dining area, and the kitchen has a stylish kitchen island. A special feature of the apartment is that its balcony offers a stunning view of the Parliament. Individually designed furniture, modern technology such as smart TVs and 5.1 home cinema system, as well as decorations from renowned designers ensure maximum comfort and elegance. Dont miss this unique opportunity and enjoy the comforts of downtown luxury in this wonderful apartment! With 2 months deposit and first month rent YOU CAN MOVE IN FROM SEPTEMBER FOR A MINIMUM OF 1 YEAR!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Központi fűtés
Energetikai besorolás:
A
luxusvilágosgardróberkélybútorozottlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Rebeka Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 977 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Rebeka Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 977 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY