Kiadó lakás Budapest II. kerület 156 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Kiadó lakás Budapest II. kerület 156 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8171478
Referenciaszám: 318205
Frissítve: ma

Budapest II. kerület kiadó téglalakás 4 szobás: 1,32 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 393 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
1,32 millió Ft/hó
8 253 Ft/m²
3 350 Euro/hó
21 Euro/m²
156 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet
RÓZSADOMBON, SZEMLŐHEGYEN, a Szeréna úton 156 nm-es, földszinti, saját KERTKAPCSOLATOS, PANORÁMÁS luxus lakás kiadó egy 1999-ben épült, karban tartott, három szintes, három lakásos társasházban! PARAMÉTEREK: - Nappali plusz három háló; amerikai konyha ebédlővel; két fürdőszoba; gardrób; nagyméretű teraszok és kizárólagos használatú kert - TEREMGARÁZSBAN KÉT AUTÓ RÉSZÉRE BEÁLLÓ és TÁROLÓ; kocsifelhajtó télen fűthető, kapuk távirányítóval működnek. JELLEMZŐK: Reprezentatív ingatlan, kellemes, otthonos érzetet adó alapanyagok, felszerelések és berendezések; cirkó fűtés (szobákban radiátor, egyéb helyen padlófűtés). A lakás kiválóan tagolt, osztható társaság vagy családtagok között; a terek nagyléptékűek, tágasak, világosak; a házban minden szinten egy lakás található, így szeparált és intim a privát szféra és saját kert. A lakás a tripla hőszigetelt nyílászáróknak és elektronikus biztonsági redőnyöknek köszönhetően nemcsak biztonságos, komfortos, hanem méretéhez képest takarékos is. REZSI: Gázszámla a téli hónapokban átlagosan 20-25ezer Ft, villanyszámla átlag 10-12ezer forint. Mindezek mellett a közös költség 61.600 Ft mely kizárólag a ház költségeit (egyéni vízfogyasztás nincs benne) és takarítását, karbantartását (beleértve a saját kertet is) tartalmazza (kertben fű nyírását is). TÖMEGKÖZLEKEDÉS: Pár száz méter távolságban a 191-es, 29-es, 91-es buszmegállók, Zsigmond téri villamosok. KÖRNYÉK: Az ingatlan a második kerület egyik legimpozánsabb, legnyugodtabb részén fekszik, mégis roppant közel a városhoz, bevásárló központokhoz (Mammut, Rózsadomb Center és Rózsakert). Lényegében minden karnyújtásnyira van, ami a színes és kényelmes napi élethez szükséges, gyalogosan is könnyen elérhetően. KONDÍCIÓK: - kaució: 7.000 EUR (kisállat esetén 10.500 EUR) - minimum egy év bérleti idő - legkorábban 2024 augusztus közepétől Ingatlan VIRTUÁLIS SÉTA személyes kérésre link megküldésével elérhető!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
luxusgarázskertkapcsolatospanorámaerkélybútorozottlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bartyik Betti Premium Apartments Az iroda összes hirdetése
+36 70 601 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bartyik Betti Premium Apartments Az iroda összes hirdetése
+36 70 601 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY