Kiadó lakás Budapest I. kerület, Vám utca 73 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Kiadó lakás Budapest I. kerület, Vám utca 73 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7449525
Referenciaszám: 873464
Frissítve: 16 napja

Budapest I. kerület kiadó téglalakás 2 szobás: 452 ezer Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 393 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
452 ezer Ft/hó
6 191 Ft/m²
1 150 Euro/hó
15,75 Euro/m²
73 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet
**SCROLL FOR ENGLISH** Különleges, Parlamentre és Dunára gyönyörű panorámás, negyedik emeleti lakás kiadó. Állatbarát! Bútorozott/gépesített. A konyha-étkező és nappali egy légtérben található, a hálószoba üvegfallal van leválasztva, melyet szalagfüggönnyel lehet besötétíteni. Egyedülállónak, vagy párnak ideális, luxus jellegű városi otthon. A közös költség 40.000 forint, magában foglalja a fűtés és a víz díját, ezen felül villanyszámla fizetendő. A környék közlekedése nagyszerű, méterekre a Batthányi tér, ahol metróval, villamossal, busszal közelíthetjük meg az egész várost. Minimum egy éves szerződéssel, kéthavi kaució és első havi lakbér ellenében AZONNAL KÖLTÖZHETŐ. **ENGLISH** Luxurious apartment with beautiful panoramic views of the Parliament and the Danube for rent. Pet-friendly! Furnished/equipped. The kitchen-dining room and living room are located in one room, the bedroom is separated by a glass wall, which can be darkened by a ribbon curtain. Ideal for singles or couples, it is a luxurious urban home. The common cost is HUF 40,000, it includes the fee for heating and water, in addition, electricity is payable. The transport in the area is great, Batthanyi square is within meters, where you can reach the whole city by metro, tram, bus. With a minimum one-year contract, for a two-month deposit and a first months rent, YOU CAN MOVE IMMEDIATELY.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti
Energetikai besorolás:
B
panorámabútorozottlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Miró András Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 984 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Miró András Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 984 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY