Kiadó kereskedelmi és ipari ingatlan Budapest XII. kerület, Mártonhegy 284 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Kiadó kereskedelmi és ipari ingatlan Budapest XII. kerület, Mártonhegy 284 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8226845
Referenciaszám: 322196
Feltöltve: 17 napja

Budapest XII. kerület kiadó iroda és irodaház 284 m² alapterületű: 2,36 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 393 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
2,36 millió Ft/hó
8 253 Ft/m²
5 999 Euro/hó
21 Euro/m²
284 m²
Alapterület
LUXUSINGATLAN ÖRÖKPANORÁMÁVAL ÉS BELSŐ LIFTTEL Buda egyik legelegánsabb részén, a Mártonhegyen, nívós környezetben, 284 nm-es, 7 helyiségből álló, dupla-garázsos luxus iroda 5999 EUR/hó díjért kiadó, A két külön komforttal rendelkező lakrészben 3 fürdő, külön WC-k, különböző kiszolgáló helységek (tárolók, mosó konyha stb!)! is helyet kaptak. A FÖLDSZINTI RÉSZ amerikai konyhás, N+1 szobás, és egyéb helyiségek is találhatóak itt. Másodlakásnak, kiszolgáló lakásnak vagy irodának kiváló lehet. Belső lifttel is feljuthatunk a PANORÁMASZINTre ahol a második nappali tágas tere ,egy hatalmas teraszra és a szépen gondozott kertre nyílik. Csodálatos innen Budapest panorámája, talán alig van néhány hely ahonnan szebb a látvány mint innen. További szobák és fürdőszobák pedig a FELSŐ szinten találhatóak. EXTRÁK: --igényes minőségű burkolatok (valódi fa-parketta, gránitlapok), különleges tapéták --padlófűtés --napelem (10 kw), ezáltal igen gazdaságos üzemelés -- szobánként klima --4 autó számára garázshely --belső lift --külső burkolat fűtés --örökzöld különlegességek, gondozott kert --öntöző rendszerrel -- bőséges tárolási lehetőség Kiváló a közlekedés. Az ingatlan a magas minőségi színvonalából adódóan tökéletesen alkalmas cég- vagy külképviseleti rezidenciának is. Bérleti díj: 5999 euró/hó+tax+rezsi Min 1 éves időtartamra azonnal költözhető. Ha valóban igényes ingatlant, igazán frekventált környezetben szeretne bérelni, és fontos a biztonságos környezet, a csend, jó levegő és panoráma, akkor várom jelentkezését bővebb információval !

Tulajdonságok

Típus:
Iroda és irodaház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
bútorozottlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Flick Zsuzsanna MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 220 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Flick Zsuzsanna MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 220 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY