Kiadó ház Budapest XII. kerület 600 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Kiadó ház Budapest XII. kerület 600 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8131425
Referenciaszám: M278841-4658932
Frissítve: ma

Budapest XII. kerület kiadó családi ház 6 szobás: 2,28 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 393 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
2,28 millió Ft/hó
3 799 Ft/m²
5 800 Euro/hó
9,67 Euro/m²
600 m²
Alapterület
2131 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma
NORMAFA KIADÓ LUXUS HÁZ, 600 NM, RENDKÍVÜL ENERGIATAKRÉKOS, PANORÁMA, MEDENCE, SZAUNA, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! 12. kerület, legkedveltebb részén kiadó egy minden igényt kielégítő, egyedi stílusú, szép állapotú családi ház. A telek ősfás, csodálatos növényzettel kialakított, kertész által folyamatosan gondozott 1200 nm-es terület. A ház összesen 600 nm, 3 szint és 2 bejárattal rendelkezik. Opciónálisan egyben, de akár 2 külön lakrészként is használható, több generáció együttélésére, irodának vagy személyzet elhelyezésére is remek lehetőséget biztosít. A földszinti részen került kialakításra a csodálatos, tágas világos nappali étkező egyben, konyha, egy hálószoba/dolgozószoba, fürdőszoba és a garázsból is innen juthatunk be a házba. Itt igény szerint még egy szoba kialakítható. A nappali egy csodálatos panorámával rendelkező teraszra nyílik. Az emeleten jelenleg 4 hálószoba van teraszokkal, itt tudunk bejutni a külön lakrészbe is, amelynek külön bejárata van a kertből, valamint 2 fürdőszoba és egy nagy gardrób is található itt. Az alagsori részen, lett kialakítva az uszodarész, egy nagy feszített víztükrű medencével, ellenáramoltatóval, illetve itt találhatunk még egy 6 személyes infra/finn szaunát is, ehhez a részhez tartozik még egy kis konyha és egy fürdőszoba is. Továbbá ezen a szinten található a gépészet és több tároló helyiség is. Egyéb műszaki felszereltség: 2 állásos garázs és 2 felszíni autóbeálló. A fűtése a háznak egy energiatakarékos hőszivattyúval történik, a havi fűtés költsége emiatt, rendkívül kedvező. Egy gázkazán is rendelkezésre áll tartaléknak, opcionálisan használható. Összesen 10 db klíma berendezés, található az ingatlanban, amelyek szintén fűtő/hűtő funkcióval rendelkeznek. Egyéb extrák: - kandalló, - fűthető, feszített víztükrű medence, ellenáramoltatóval, - Riasztó rendszer, - elektromos autótöltő (11kW), - a gépkocsi lejáró és a személyi bejáró is fűthető (manuálisan), - kertész által gondozott kert, melynek költsége benne van az árban. Minimum 1 éves bérleti szerződés és 3 havi kaució szükséges. Azonnal költözhető! Várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
luxusklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilveszter Noémi OTPip - Szigetszentmiklós Tököli út 19.B - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 439 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilveszter Noémi OTPip - Szigetszentmiklós Tököli út 19.B - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 439 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY