Eladó ház Tahitótfalu 500 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tahitótfalu 500 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8185813
Referenciaszám: HZ038020
Frissítve: ma

Tahitótfalu eladó villa, kastély 8 szobás: 631,15 millió Ft

631,15 millió Ft
1 262 304 Ft/m²
500 m²
Alapterület
10000 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 997 075 Ft
Második évtől
2 618 520 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ki ne ismerné a szentendrei sziget csodás településeit, jelen esetben Tahitótfalut, azon belül is a csodás utcákat, a legendás Villákat! Mindegyik épületnek rengeteg mondanivalója van és persze történelmi háttere!Újfent megtiszteltetés ért, hogy egy újabb Villát kínáljak megvételre a csodás településen!Amit az eladásra kínált lakóingatlannak régen átminősített épületről tudni kell, hogy dunai panorámás, 2 szintből áll és teljes körűen fel van újítva, össz., területe kb. 500 m2, az épületben lévő garázzsal. Rengeteg üvegfelületei biztosítják a benapozottságot, nyílt hatalmas terei pedig a fantasztikus szabadság érzetét. A telken bőven kialakítható fedett autóbeálló vagy további garázs is építhető igény szerint. A teljes területe az épületeknek 850 m2, szobaszám 14!Imádom a beltéri ajtókat, a kandallót ami ékes dísze a helyiségnek. A burkolatok igényen felüli minőségűek: Onix, márvány és persze minden egyéb luxus szintű. Elég, ha csak a főépületen belüli a lépcsőteret nézzük, igazán eredeti, az épülethez illő. A konyha modern, egy légtérben van az étkező és reggeli kávézó - vagy délutáni teázó résszel is.A berendezés szintén csodálatosan illik az épülethez, melynek egy része megvásárolható igény szerint. a kilátás és a hatalmas telek nyugalmat ad az ott lakóknak, a fent említett intimitásról nem is beszélve.Az alsó szinten külön lakrész is található, ami jelenleg személyzeti lakásként funkcionál. Az épületek sok rétű felhasználásra alkalmasak!A telken több épület található:1 vendégház, melynek területe 95 m, melyben az alábbi helyiségek találhatóak:konyha + nappali, 2 háló, 2 fürdő mosókonyhával, WC-vel,előszoba, PANORÁMÁS terasz.1 db 78 m2-es kőház, mely felújításra vár.3 db faház, melyek össz. m2-nyi területe 56 m2, téliesíthetőek.1 kültéri medence is van, mely szintén felújításra vár, és a térképen jelölt további 2 db épület.A telek hamarosan megosztásra kerül, külön helyrajzi számokkal, így egyben vagy telkenként  külön is megvásárolhatóak lesznek. A megosztás után a telkek LK2 övezeti besorolást kapnak, ahol       25 %-os a beépítési lehetőség, telkenként 2 épület építhető.További információkkal kapcsolatban várom szíves megkeresését!In case you have any questions, please feel free to contact me!

Tulajdonságok

Típus:
Villa, kastély
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1930
Erkély:
21,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztina. Duna House - Királyhágó_költözés alatt Az iroda összes hirdetése
+36 30 195 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztina. Duna House - Királyhágó_költözés alatt Az iroda összes hirdetése
+36 30 195 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY