Eladó ház Budapest II. kerület, Vérhalom 470 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest II. kerület, Vérhalom 470 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8132920
Referenciaszám: HZ011585
Frissítve: 3 hónapja

Budapest II. kerület eladó villa, kastély 6 szobás: 1 990 millió Ft

1 990 millió Ft
4 234 043 Ft/m²
470 m²
Alapterület
1537 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 6 296 708 Ft
Második évtől
8 256 102 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fantasztikus lehetőség, hogy megvásárolja ezt az egyedülálló panorámás luxusvillát Budapesten. A II. kerületi Rózsadomb elegáns utcájában eladó egy neves építész által tervezett villa festői panorámával a budai hegyekre, a János-hegyre és a buja tereprendezéssel természetes eltávolodást nyújt a város nyüzsgésétől. A kert zöldellő oázis a városban, sok egész évszakos fával, bokorral, virággal, a telek végén teniszpályával és egy tágas fedett kis házikóval az oldalán. Ennek az otthonnak a fő jellemzője kétségtelenül a minden igényt kielégítő, nagyon magas minőségű wellness szint, mely közvetlenül kapcsolódik a tökéletesen parkosított kerthez egy hajóorr alakú teraszon keresztül, ahonnan szintén fantasztikus kilátás nyílik a budai hegyekre. A sok egyéb különteremmel rendelkező villában közel 100nm2-es fogadórész, 6 hálószoba, egyedileg beépített gardróbok, jól felszerelt fürdőszobákkal, üvegajtós hidraulikus lifttel és mélygarázzsal. Természetesen a villa biztonsági és riasztórendszerrel van felszerelve, amely közvetlenül kapcsolódik a biztonsági céghez, a villa biztonsági üvegablakokkal és üvegajtókkal van felszerelve, az épület minden részét és szegmensét ellenőrző kamerákkal lehet megfigyelni. Összefoglalva elmondható, hogy a villa megvásárlásával a tulajdonos nemcsak egy fantasztikus házhoz, hanem egy jól védett, biztonságos, valamint egészséges, sikeres, virágzó életmódhoz jut Magyarország fővárosának központjában.

Tulajdonságok

Típus:
Villa, kastély
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
luxuskertcsendesvilágospanorámamedencelift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Duna House - Mária tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 669 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Duna House - Mária tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 669 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY