Eladó kereskedelmi és ipari ingatlan Hegyeshalom 300 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó kereskedelmi és ipari ingatlan Hegyeshalom 300 nm
Hirdetéskód: 7678175
Frissítve: 2 hónapja

Hegyeshalom eladó üzlet 300 m² alapterületű: 86,46 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 393 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
86,46 millió Ft
288 199 Ft/m²
220 000 Euro
733,33 Euro/m²
300 m²
Alapterület
Az összességében 300 m2-es (fszt:100 m2, emelet:100m2, pince:100m2) ingatlan a Hegyeshalmi Határátkelőtől kb 300 méterre, a Paprika csárda tőszomszédságában, az M1-es autópálya (saját kihajtóval) és az 1-es főút közötti szakaszon található hatalmas parkolóval. Elhelyezkedésénél fogva tökéletes lehetőség egy üzlethelyiség, iroda, raktár és/vagy akár egy lakás kialakítására a Kelet- és Nyugat-Európát összekötő útvonalon. Jelenleg a földszint 1 légterű víz- és szennyvízelvezetés kiállással, nagy (déli fekvésű) félkör alakú üvegablakokkal (2db), de akár 4 helyiség is kialakítható belőle. Az emeleten férfi- és női WC-k kézmosóval, személyzeti öltöző, előtér társalgónak, egy összekötő helyiség és egy irodának vagy lakásnak kialakítható rész fürdőszobával (zuhanyzóval, kézmosóval) és WC-vel (+bidé). A pince jelenleg raktárként üzemel. Az ingatlannak 3 bejárata van a földszinten. 2 az utcafrontról és 1 az üzletházból, melynek az oldalába épült. A közelben éttermek, pizzéria, trafik, kisebb hotelek és vegyes bolt található. Érdeklődni bármikor, megtekinteni előre egyeztetés után. Kérésre küldök még képeket.

Tulajdonságok

Típus:
Üzlet
Állapot:
Felújítandó
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornakomfortossaját parkolójó beosztásújó közlekedésűvilágosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 211 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 211 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY