Eladó kereskedelmi és ipari ingatlan Budaörs 265 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó kereskedelmi és ipari ingatlan Budaörs 265 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8212471
Referenciaszám: 321485
Frissítve: ma

Eladó 265 m² alapterületű üzlet 330 millió Ft értékben Budaörsön - TULIPÁNFA 2.0 PROJEKT lakóparkban

Budaörs
330 millió Ft
1 245 283 Ft/m²
265 m²
Alapterület

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 044 178 Ft
Második évtől
1 369 102 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
RITKASÁG!! UTCAKAPCSOLATOS ÜZLET AGGLOMERÁCIÓ VAGY VÁROS? MIÉRT NE MINDKETTŐ? Budaörs központjában, remek tömegközlekedéssel 265 nm-es belső kétszintes, erkélyes UTCAKAPCSOLATOS üzlethelyiség 330 M Ft-ért eladó. Bemutatóterem, szolgáltatás, iroda részére ideális tér. Az eladótérrel, kiállítótérrel, teakonyhával és szociális helyiségekkel rendelkező komplett és kifejezetten világos üzlethelyiség egy mindössze egylakásos (+üzlet) ingatlan földszintjén (és emeletén) található. A terek még igény szerint alakíthatók. Egészségügyi központ, edzőterem, étterem, kávézó, szépségszalon, bemutatóterem, iroda... – válasszon! FONTOSABB MŰSZAKI JELLEMZŐK 30-as, Wienerberger Porotherm tégla bádogtető 3 réteg üvegezésű 6 légkamrás passzívház minősítéssel rendelkező külső nyílászárók elektromos alumínium redőnyök mennyezet és padló fűtés hűtés: kor követelményeinek megfelelő hőszivattyúval AA+ energetikai besorolás PARKOLÁS Az ingatlan vételára tartalmaz egy felszíni parkolót (a zárt kertben), melyhez igény esetén elektromos autó töltési lehetőség is megoldható. További hely is vásárolható. A környéken a parkolás ingyenes és mindig található parkolóhely. 
 LOKÁCIÓ, INFRASTRUKTÚRA Az utca aszfaltozott, a kertvárosias környék beépült, vagyis már kialakult arculatát mutatja. A kitűnő elhelyezkedésnek köszönhetően kiváló intézményi infrastruktúra és remek közlekedés jellemzi a környéket. A környéken több hírneves oktatási intézmény is van (általános iskola 5 perc sétányira). A ház előtt buszmegálló, a közelben kisbolt, étterem, gyógyszertár, néhány km-en belül szupermarketek sora (CBA, ALDI, SPAR). Az Etele Pláza, az Eleven Center bevásárló központ és a Budaörsi hipermarketek (Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Decathlon, XXXLutz) 5 percnyi távolságra vannak autóval. Átadás: 2025. 1. negyedév Bővebb információért várom hívását. A kép illusztráció, az alaprajz valós.

Tulajdonságok

Típus:
Üzlet
Tervezett átadás:
0002. november
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Honvári Dóra MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 960 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Honvári Dóra MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 960 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok