Eladó kereskedelmi és ipari ingatlan Bonyhád 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó kereskedelmi és ipari ingatlan Bonyhád 60 nm
Hirdetéskód: 8264184
Feltöltve: ma

Bonyhád eladó üzlet 60 m² alapterületű: 29,85 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 398 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
29,85 millió Ft
497 500 Ft/m²
75 000 Euro
1 250 Euro/m²
60 m²
Alapterület
Bonyhád belvárosában eladó magánszemélytől egy 2 szintes üzlethelyiség. A 36 nm2-s földszinten található az eladótér, egy tároló és egy mosdó WC-el. Az emelet hasznos alapterülete 25 nm2. Jelenleg nincs hasznosítva, beépíthető, kialakítása az új tulajdonosra vár. Az ingatlan 2006-ban épült, tégla falazatú, minőségi fa hőszigetelt nyílászárói vannak, hidegburkolattal fedett, cserépfedéses tetőablakos tetővel, utcafrontra néző 2 nagy ablakkal illetve a bejárattal. A fűtést egy cirkó gázkazán illetve egy nemrég felszerelt klíma biztosítja. Egyedi víz, gáz és villanyórával szerelt. A helyiségben riasztó is található. Megközelíthetősége nagyon jó, a város gyalogosforgalmát lebonyolító fő vonalon helyezkedik el. Parkolóhely 15-20 m-n belül ingyenesen. Közelben élelmiszerbolt, patika, orvosi rendelő, bank stb. van. Jelenleg is jól működő szolgáltatás üzemel benne, kiváló befektetési lehetőség. Lakássá is átépíthető, alsó szinten fürdőszoba is kialakítható. Komoly érdeklődő esetén előre egyeztetett időpontban megtekinthető. Közvetítők segítségét nem kérem.

Tulajdonságok

Típus:
Üzlet
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
A
villanygázvízcsatornaösszkomfortosbútorozatlanalacsony közös költségriasztóklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 241 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 241 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY