Eladó lakás Zalaegerszeg 115 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Zalaegerszeg 115 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8255772
Referenciaszám: LK016339
Frissítve: 3 napja

Zalaegerszeg eladó téglalakás 3 szobás: 71 millió Ft

71 millió Ft
617 391 Ft/m²
115 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 224 656 Ft
Második évtől
294 564 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Napfényes, kertkapcsolatos hat lakásos sorházi ingatlan eladó csendes, nyugodt, családias környezetben. 115 m2-es, nappali + 3 szobás, 2 fürdőszobás, saját garázzsal és autóbeállóval, terasszal és zöld kerttel rendelkezik az ingatlan.A tégla építésű ingatlan szigetelt, gáz-cirkó fűtésű  (2005. új gázkazán), a nappaliban egy cserépkályha biztosítja a meleget a téli és az átmeneti hónapokban illetve 2 klíma is található a melegebb nyári időszakokra való tekintettel.A házban a villany felújítása 2018-ban megtörtént, a tető 2016-ban új szigetelést és cseréptetőt kapott. A több szinten, félemeletek eltolásával megépített ingatlanban a funkciók elszeparáltan de mégis pár lépés távolságra lévő helyiségeket levegős lépcső köti össze.  Az egész ház szellős a légies de mégis biztonságos lépcsőháznak köszönhetően, ami átláthatóságot biztosít a fél szintek között.Az ingatlan rendkívüli módon napfényes a kedvező dél-nyugati tájolásnak és fekvésnek köszönhetően. A sorházak félig eltoltan kapcsolódnak egymáshoz így takarásban, kellő intimitást nyújtanak az ott lakók számára.A nappaliból nyíló kb. 100 m2-es zöld kert dél-nyugati tájolású, napfényes, gyümölcsfákkal, cserjékkel és virágokkal gazdagított. Helyet kapott egy mobil szerszám és fa elhelyezésére alkalmas kis tároló is.A padlástér beépítésre alkalmas, további szobák kialakítása lehetséges, ide a meglévő lépcsőház vezet fel.Ideális lehet több gyermekes családoknak, illetve olyan vevőknek akik a vállalkozásukat / irodájukat az otthonukban kívánják megvalósítani.Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését akkor kérem hívjon bizalommal és tudjon meg többet erről a kertkapcsolatos ingatlanról.Irodánkban pénzügyi szakértő kollégánk segíti ügyfeleink Hitel és CSOK ügyintézését ezzel együtt támogatja vásárlási szándékukat. Ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1984
Erkély:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kontler Patrícia Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 227 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kontler Patrícia Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 227 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY