Eladó lakás Zalaegerszeg, Nekeresd 42 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Zalaegerszeg, Nekeresd 42 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8277577
Referenciaszám: 166459-4722678
Frissítve: 3 napja

Zalaegerszeg eladó téglalakás 2 szobás: 26 millió Ft

26 millió Ft
619 048 Ft/m²
42 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 82 269 Ft
Második évtől
107 869 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166459 hivatkozási számú zalaegerszegi társasházi lakás. Eladó Zalaegerszeg Nekeresdi város részében a Kék madár lakóparkban, egy 42 négyzetméteres, felújítandó állapotú 2006-ban épült társasházi lakás. Az ingatlan ideális választás lehet azok számára, akik egy kicsit a város zajától távolabb szeretnének otthont találni. Az ingatlanban jelenleg amerikai-konyha nappali, egy szoba, fürdő wc-el, előszoba és erkély található. A fűtést házközponti egyedi mérőórával, a nyílászárók pedig hőszigetelt műanyag szerkezetűek. Az alacsony fenntartási költségek lehetővé teszik, hogy költséghatékonyan üzemeltethesse otthonát. A lakás könnyen felújítható, mivel csak esztétikai felújítást kell végezni ( festés, hideg, meleg burkolatok) így az új tulajdonos személyre szabhatja az ingatlant az egyedi igényeinek megfelelően. Az ingatlan egy zárt lakópark, rendezett és kulturált lépcsőházban található, ami további biztonságot és kényelmet nyújt a lakóknak. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és válassza ezt az ingatlant, ha nem szeretné otthonát a város szívében kialakítani! Amennyiben további információkra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, keressen bizalommal a +36 30 3310342-es telefon számon. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó zalaegerszegi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #166459Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoscsendes

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács József Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 331 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács József Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 331 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY