Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros 146 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros 146 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7994251
Referenciaszám: 135_ae
Frissítve: 21 napja

Zalaegerszeg eladó téglalakás 3 szobás: 85,9 millió Ft

85,9 millió Ft
588 356 Ft/m²
146 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 271 803 Ft
Második évtől
356 381 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalaegerszegen a Gyémánt ház 3.emeletén kíváló állapotban lévő duplakomfortos lakás vált eladóvá! Igényes kivitelezésű, eleganciát árasztó, belső kétszintes csendes lakás Zalaegerszeg szívében! A minden igényt kielégítő, letisztult ízlésvilágú 146,8 m2 - es, dupla komfortos, amerikai konyhás nappali plusz 3 szobás otthon 2 fürdőszobával keresi új lakóit! Déli tájolású, napfényes, világos ingatlan földszintje 86 m2, ahol rendelkezésünkre áll egy tágasamerikai konyhás nappali+ étkező, wc, fürdő+wc, mosókonyha és egy hálószoba. 2 kisebb erkély található valamit a lakáshoz egy saját használatú terasz mely összesen 20 m2-es -végigjárható kívülről az egész lakás- közben pedig a város tárul elénk. Felső szintje 60 m2, ahol további kettő külön nyíló hálószoba a 2 szobából nyíik egy tágas nagy fürdőszoba +wc valamint egyy praktikus dolgozósarok is segíti az otthoni munkavégzést igény szerint. Az emelten 2 db hűtő/fűtő klíma található. A lakás fűtését -házközponti fűtés biztosítja-egyedi szabályozással, a melegvíz ellátás is ugyan erről a rendszerről + beépítésre került egy villanybojler is. Az egész lakásban fa parketta található- nagyon igényes és elegáns az ablakokon spaletta található. A minőség mellett a praktikusság elemei is visszaköszönnek a helyiségekben: -A fürdők és mellékhelyiségek szellőzéséről villanykapcsolóval vezérelhető elszívók gondoskodnak. - A három toalett az ott lakók kényelmét szolgálja. A Zalaegerszeg belvárosában fekvő otthontól minden elvárt szolgáltatás egy karnyújtásnyira elérhető. Az ingatlan tulajdonviszonyai rendezettek, a lakás CSOK-ra alkalmas. "Jöjjön el és nézzük meg együtt! Alakítsuk együtt tovább a jövőt!"

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűvilágosamerikai konyhaerkélyteraszlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Morvai Niki Jadran Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 584 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Morvai Niki Jadran Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 584 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY