Eladó lakás Veszprém 52 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Veszprém 52 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8213266
Referenciaszám: 321587
Frissítve: 20 napja

Veszprém eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
671 154 Ft/m²
52 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 430 Ft
Második évtől
144 793 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ KERTKAPCSOLATOS FÖLDSZINTI TÉGLALAKÁS VESZPRÉM DÓZSA-VÁROSBAN! FIGYELEM! - Az ingatlanhoz tartozik egy SAJÁT 345 m2 KERT RÉSZ, PLUSZ ∼25 m2 MELLÉKÉPÜLETRÉSZ! - Az esetleges elírások, információk és a változtatások jogát fenntartjuk! - Az ár ALKUKÉPES! ALAPADATOK: - A társasház alapítási éve: 2010 - A ház építési éve: 1966 - Szerkezete: Tégla - A tető formája KOMBINÁLT, fedése ÚJSZERŰ CSERÉP - A lakóegység 2 lakásból áll, rendelkezik használati megosztással és alapító okirattal is! - Közös költség nincs - A parkolás jelenleg utcán lehetséges, a ház/lakás bejárata előtt! A környék csendes, a közlekedés kiváló a város bármely pontjára! A lakás: - FÖLDSZINTI - Hasznos alapterülete: 52 m2 - 1 egész szobából, 1 félszobából, 1 konyhából, 1 előszobából és 1 fürdőszobából áll - Tájolása Nyugati - A lakás lakható állapotban van, de felújítást igényel! MŰSZAKI ÉS ESZTÉTIKAI ÁLLAPOT: - A fűtést GÁZ-KONVEKTOROK biztosítja és 1 db CSERÉPKÁLYHA - A meleg vízről VILLANYBOJLER gondoskodik - A nyílászárók ÚJSZERŰ MŰANYAG nyílászárók - A villanyvezeték- és vízvezeték-hálózat EREDETI, így korszerűsítést igényel!! - A hideg- és meleg burkolatok EREDETIEK, felújítást igényelnek! - 2019-ben a lakás feletti tető FELÚJÍTÁSRA KERÜLT (új lécezés, fóliázás, új cserép héjazat) ÁLTALÁNOS REZSIKÖLTSÉGEK: Áram: 3.500 Ft.-/hó (éves átalány) Víz: 3.500 Ft.-/hó (éves átalány) Gáz (fűtés): 9.000 Ft.-/hó (éves átalány) További információkért forduljon hozzám bizalommal - akár hétvégén! AMIBEN MÉG SEGÍTENI TUDUNK: - Megbízható ügyvédi háttér - INGYENES, FÜGGETLEN hitelügyintézés - INGYENES, FÜGGETLEN biztosítási tanácsadás - Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése - Közművek és szolgáltatók átírása - Birtokbaadás lebonyolítása - Felújítások/Teljes kivitelezés - Riasztó rendszerek kiépítése - Kert- és tereprendezés - Ingatlan takarítás - Költöztetés 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1966
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoskertkapcsolatosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gotthard Ádám GONA Home Az iroda összes hirdetése
+36 70 316 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gotthard Ádám GONA Home Az iroda összes hirdetése
+36 70 316 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY