Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7874419
Frissítve: 11 hónapja

Veszprém eladó téglalakás 3 szobás: 87 millió Ft

87 millió Ft
820 755 Ft/m²
106 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 283 Ft
Második évtől
360 945 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó 2 lakásos társasház lakásai - egyenként 105,95m2 alapterület - A lakásban három hálószoba, két fürdőszoba + WC, egy gépészhelyiség és egy amerikai konyhás nappalitalálható, a nappaliból lehet kimenni a teraszra. Az épület külső határoló falai 30 cm széles téglából, 10 cm grafitos hőszigeteléssel készülnek. Lakásokat egymástól elválasztó falak 2x20cm téglából készülnek, közte kőzetgyapot szigeteléssel. Lakáson belüli válaszfalak 10 cm-es téglából készülnek. Homlokzati nyílászárók 3 rétegű hang-, és hőszigetelt műanyag nyílászárók A lakás ára kulcsrakész átadást foglal magában az alábbiak szerint: Vizes helyiségekben Alföldi fehér mosdókagyló, akril fürdőkád, falsík alatti tartályos függesztett WC, Grohe típusú csaptelepekkel, zuhanycsővel, zuhanyrózsával és falitartóval. Kiépített lefolyó és hidegvíz kiállás mosógép számára. Az ár konyhabútort és konyhagépeket (indukciós főzőlap, sütő, elszívó, mosogatógép) tartalmaz Hideg és meleg burkolatoka tartalmazza a vételár. Csempeburkolatok a fürdőszobákban körben 2 méter magasságig, kád körül is. Konyhában a konyhapult felett 60 cm-es magasságban. A teraszok 2 cm vastag kerámia teraszburkolattal burkolva Lakásonként saját hőszivattyú biztosítja a meleget padlófűtéssel, valamint ezek biztosítják a meleg vízellátást is A lakások várható birtokbaadása 2024. I. negyedév! Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Erkély:
18 m²
Energetikai besorolás:
BB (2016-2023-as besorolás)

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 936 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 936 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY