Eladó lakás Veszprém, Gyulafirátót 133 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Veszprém, Gyulafirátót 133 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8266747
Referenciaszám: 170574-4724956
Frissítve: 2 napja

Veszprém eladó téglalakás 4 szobás: 114,9 millió Ft

114,9 millió Ft
863 910 Ft/m²
133 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 363 564 Ft
Második évtől
476 697 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170574 hivatkozási számú veszprémi társasházi lakás. Eladó prémium kategóriás otthon a Bakony lábánál – modern design és kiváló műszaki tartalom Eladásra kínáljuk egyedileg tervezett, igényes, és remek adottságú, 100 m²-es földszintes otthont, amely a Bakony lábánál található. Az ingatlan egy prémium kategóriás építkezés eredménye, amely a legmodernebb anyagok felhasználásával készült. A ház kiváló szigeteléssel (30-as tégla, 20cm hőszigetelés), és Silka hangszigetelő téglával biztosítja a lakók nyugalmát. A tetőt alacsony hajlásszögű Prefa lemez fedi, amelyhez 2 motorosan sötétíthető Velux síküveg és 2 fénycsatorna tartozik. Minden helységben található egy hűtő-fűtő klíma, illetve padlófűtés található meg az egész házban! Az otthon legnagyobb ékessége a 66 m²-es, fedett, fa burkolatú terasz, amely közvetlenül a kertre nyílik. A terasz elhelyezkedése biztosítja a teljes nyugalmat és privát szférát. Az utcafronton egy dupla garázs is található, és folyamatban van egy szerszám- és biciklitároló építése. Ez a ház minden szempontból a minőség és a modern építészeti megoldások kombinációja, tökéletes választás azok számára, akik egy igazán különleges, praktikus elrendezésű otthont keresnek. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és tekintse meg személyesen is ezt a páratlan ingatlant!ű Irányár: 114.900.000 Ft Keressen bizalommal akár hétvégén is! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó veszprémi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170574Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2020
Energetikai besorolás:
E

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamási Gergő Open House - Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 523 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamási Gergő Open House - Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 523 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY