Eladó lakás Veszprém, Füredidomb 62 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Veszprém, Füredidomb 62 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8266712
Referenciaszám: 164351-4734871
Feltöltve: 1 napja

Veszprém eladó téglalakás 2 szobás: 53,59 millió Ft

53,59 millió Ft
864 384 Ft/m²
62 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 169 574 Ft
Második évtől
222 341 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda kínálatában eladó a #164351 hivatkozási számú veszprémi társasházi lakás. Lépjen kis a szürkeségből! Egyedi Élet Veszprém Városában! Veszprém városa mindig is titokzatosan vonzotta azokat, akik keresik az életben a kihívásokat és a minőséget. Most egy kiváló lehetőség kínálkozik, hogy a város szívében lévő lakásban megtalálja mindazt, amit valóban egy otthonnak nevezhetünk. Ebben a lenyűgöző új építésű társasházban 14 lakás található, mindegyik különleges és kifinomult dizájnnal rendelkezik. Itt a modern építészet a városi kényelemmel találkozik, hogy olyan otthont teremtsen, amely nem csak a szeme, de a lelke számára is gyönyörű. Csatlakozzon a város szívveréséhez, és legyen részese valami igazán különlegesnek! Most egy olyan lehetőség nyílik, amelyre csak keveseknek adatik meg – bemutatjuk a Veszprém közkedvelt városrészében épülő, exkluzív 13 lakásos társasházat! Mit kínálunk Önnek? Kivételes elhelyezkedést. Az ingatlan a város legfelkapottabb városrészében épül, ahol a nyugalom és a pezsgés tökéletes egyensúlyban van. Közel van a város minden fontos pontjához, mégis távol a mindennapi zajoktól. Modern Eleganciát. Az építkezés során a legmagasabb minőségű anyagokat és a legfrissebb design trendeket alkalmazza a kivitelező. Az ingatlanokat olyan gondosan tervezett részletek teszik egyedivé, amelyek tökéletes otthona lesz leendő tulajdonosának. C12-es lakás jellemzői: - lakás alapterülete: 55,15 nm + erkély: 12,83 nm (hasznos alapterület: 55,15 nm + terasz fele: 6,4 nm) = 62 nm - 1. emeleten helyezkedik el - előtér: 3,72 nm - nappali: 22,72 nm - szoba: 12,65 nm - konyha-étkező: 9,48 nm - fürdőszoba: 5,22 nm - wc: 1,35 nm - erkély: 12,83 nm - igény esetén tároló, garázs, fedett kocsibeálló vásárolható a lakáshoz Az ingatlan irányára: 53 591 800 Ft Ne maradjon le erről az egyedülálló lehetőségről! Várható átadási idő: 2024. december 31. Ha szeretné részese lenni ennek az exkluzív élménynek, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és garantáljuk, hogy a város egyik legvonzóbb ingatlana lesz az Öné! Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, keressen bennünket bizalommal, akár hétvégén is! Tel: + 36 20 385 8977 Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó veszprémi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #164351Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
A++

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mikás-Bartos Valéria Open House - Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mikás-Bartos Valéria Open House - Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY