Eladó lakás Velence 42 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Velence 42 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8272935
Referenciaszám: 214520
Frissítve: 2 napja

Velence eladó téglalakás 2 szobás: 43,9 millió Ft

43,9 millió Ft
1 045 238 Ft/m²
42 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 138 907 Ft
Második évtől
182 132 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
VELENCÉN, ÚJÉPÍTÉSŰ KERTVÁROSI RÉSZEN, 2023-BAN ÉPÜLT, 42 NM-ES, KLÍMÁVAL ÉS ELEKTROMOS REDŐNNYEL ELLÁTOTT, AMERIKAI KONYHA-NAPPALI, EGY HÁLÓSZOBÁS LAKÁS ELADÓ!   I.á.:43.9 M ft.               Tel.:06-20-252-0622   Velence, Budapesttől kb. 30 percnyire, Székesfehérvártól 25 percre található. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, csendes és kertvárosias. Az M7-es autópálya 3 perc.   AZ ÉPÜLET 3 szintes, tégla építésű, tágas és világos. A lakóközösség barátságos, fiatalos. A társasház bekerített és sorompóval ellátott, a lakáshoz saját használatú parkoló külön megvásárolható.   A LAKÁS földszinten helyezkedik el, 42 nm, nappali plusz egy hálószobás, 5,5 nm-es terasszal rendelkezik. A lakásba belépve egy kényelmes előszoba fogad, bejárattal szemben található a konyha-nappali rész, melyben egy L alakú- asztalos által készített bútor- került beépítésre. Innen nyílik az épített zuhanyzóval ellátott fürdőszoba, wc-vel. A magasan csempézett fürdőszoba megjelenésén is lázszik, hogy jó minőségű szaniterekkel és burkolattal rendelkezik. A lakásban elektromos padlófűtés került kialakításra, nappaliban hűtő-fűtő klíma üzemel. A nappaliban hangulatos rejtett világítás került, így könnyedén varázsolhatjuk romantikussá és meghitté az estéket. A nyílászárók hő- és hangszigeteltek 3 rétegűek, elektromos alumínium redőnnyel rendelkeznek. A hálószoba méretét tekintve kellemes, tágas érzetet nyújt, melyben kényelmesen elfér egy nagy méretű franciaágy és gardróbszekrény is.   A KÖRNYEZET kiváló mindazoknak, akik szeretik a csendesebb, központtól kiesőbb helyeket. Gyalogos távolságra egy Tesco, és egy McDonald’s található. M7-es autópálya le- és felhajtó közelsége igencsak kedvező azok számára, akik naponta, vagy gyakran használják.   KIKNEK LEHET JÓ, fiatal pároknak, akik első ingatlanjukat szeretnék megvenni és egy újépítésű lakás kényelmét keresik. Egyedülállóknak szintén tökéletes, aki nem szeretne a felújítás nehézségeivel küzdeni. Nyugdíjas korosztály számára is jó választás, hisz földszinti lakás és teljesen akadálymentesített.   I.á.: 43.9 M. Ft               tel.: 06-20-252-0622 Vevőink számára az ingatlanközvetítés ingyenes!  

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajmasi Márti LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR Az iroda összes hirdetése
+36 20 252 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajmasi Márti LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR Az iroda összes hirdetése
+36 20 252 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY