Eladó lakás Vecsés 68 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Vecsés 68 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8282746
Referenciaszám: LK051500-4766044
Frissítve: ma

Vecsés eladó téglalakás 3 szobás: 62,1 millió Ft

62,1 millió Ft
913 235 Ft/m²
68 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 196 495 Ft
Második évtől
257 640 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vecsésen, a Kispatak lakópark közelében eladó egy nettó 68 nm-es, teljesen felújított tetőtéri lakás, amely egy négylakásos ház emeleti részén található. Az ingatlan ideális választás lehet mind családok, mind párok számára, akik egy modern, felújított lakást keresnek egy csendes, mégis jól megközelíthető környéken.A lakás jellemzői: Alapterület: A lakás nettó 68 nm-es, tágas és jól átgondolt elrendezéssel rendelkezik, amely komfortos életteret biztosít. Helyiségek: A lakás nappali-ebédlő-konyha egysége nyitott teret képez, ami modern, világos megjelenést kölcsönöz. Emellett két hálószoba, egy fürdőszoba és egy praktikus tároló is helyet kapott az ingatlanban. Felújítás: Az ingatlan teljes felújításon esik át, amely magában foglalja a villany-, víz- és gázrendszer teljes megújítását, valamint az új szigeteléseket és hideg-meleg burkolatokat. A lakás új műanyag nyílászárókat kap, elektromos redőnyökkel, valamint egy korszerű kombi cirkó kazánt, amely a fűtést és a melegvíz-ellátást is biztosítja. Közművek: A lakás saját közműórákkal rendelkezik, így a rezsiköltségek pontosan nyomon követhetők és átláthatók.Egyéb előnyök: Gépkocsibeálló: A lakáshoz saját gépkocsibeálló tartozik, amely az ingatlan vételárában benne van. Ez különösen értékes egy ilyen nyugodt, családias környezetben, ahol az autóval való közlekedés fontos szempont lehet. Használati megosztás: Az ingatlanok ügyvéd által készített használati megosztással kerülnek értékesítésre, így minden lakás külön bejárattal és leválasztott kertrésszel rendelkezik, amely teljes privát szférát biztosít a tulajdonosoknak.Elhelyezkedés és környék: Infrastruktúra: A lakás elhelyezkedése rendkívül kedvező, Vecsés egyik nyugodt, mégis jól megközelíthető részén található. A közelben minden fontos szolgáltatás elérhető: iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek, gyógyszertárak, és különböző üzletek. Közlekedés: A városi közlekedés is jól megoldott, így autóval és tömegközlekedéssel is könnyen elérhetők Budapest különböző pontjai.Ár:A lakás ára 62,1 millió forint. Az ár magában foglalja a felújított ingatlant, saját kertkapcsolatot, külön bejáratot és gépkocsibeállót is. Ez a modern, komfortos lakás kiváló ár-érték arányt kínál Vecsés ezen részén.További elérhető lakások ugyanitt: Földszinti lakás: 62 nm-es, kertkapcsolatos lakás, nagy terasszal, ára: 55,8 millió forint. Földszintes lakás: 84,4 nm-es, tágas lakás nagyobb kertkapcsolattal, ára: 76,5 millió forint.Ez a vecsési tetőtéri lakás remek választás mindazok számára, akik csendes, jól megközelíthető környezetben keresnek modern otthont, amely a teljes felújításnak köszönhetően azonnal költözhető és hosszú távon is kényelmet biztosít. Ha bármilyen további kérdésed van, vagy érdekelnek a részletek, keress bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2001
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mátyás Julianna Duna House - Üllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 012 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mátyás Julianna Duna House - Üllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 012 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY