Eladó lakás Vecsés 73 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Vecsés 73 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8207020
Referenciaszám: LK011387-4715137
Frissítve: ma

Vecsés eladó téglalakás 1+3 fél szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
752 055 Ft/m²
73 m²
Alapterület
1+3 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 713 Ft
Második évtől
227 769 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csoda lakásEladó egy 2000-ben épült, 1. emeleti, nappali plusz három szobás lakás Vecsésen, egy négy lakásos téglaépítésű társasházban. Ez az újszerű állapotú ingatlan kiváló választás lehet családosoknak és összeköltözőknek egyaránt. A lakóterület komfortját növeli a klimatizálás és a közös használatú kert, ahol autóval is könnyen parkolhat. A fűtésről gázcirkó gondoskodik, így a téli hónapokban is kellemes a meleg az otthon minden szegletében.Belépve az előszobába, azonnal érezhetjük az otthon melegét. A tágas és világos nappali ideális helyszíne lehet közös családi programoknak vagy baráti összejöveteleknek. A három különálló szoba kínálja a magánélet szigetét, legyen szó gyerekszobáról, vendégszobáról vagy dolgozószobáról.A közös kert remek lehetőséget biztosít a szabadban töltött időre, legyen szó tavaszi piknikekről vagy őszi levelekről való kirakodásokról. Az autóbeállási lehetőség pedig megkönnyíti a mindennapokat, nem kell a parkolóhelyet vadászni.Vecsés városában élvezheti a nyugodt, kertvárosi környezetet, miközben Budapest csak egy rövid autóútra van. Számos kiváló iskola, óvoda és bevásárlási lehetőség található a közelben, így a mindennapi élet praktikus és kényelmes lehet itt. Vecsésen a közösségi élet is pezseg, különféle kulturális és sportesemények várják a lakosokat. Ennél az ingatlannál nem csak egy lakásra tehet szert, hanem egy valódi otthonra is, ahol az élet minden szépségét élvezheti.A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Ingyenes hitelügyintézés garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban.Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.Várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
I

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mátyás Julianna Duna House - Üllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 012 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mátyás Julianna Duna House - Üllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 012 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY