Eladó lakás Várpalota 63 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Várpalota 63 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8204160
Referenciaszám: H489159
Frissítve: 1 hónapja

Várpalota eladó téglalakás 2 szobás: 54 millió Ft

54 millió Ft
857 143 Ft/m²
63 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 170 865 Ft
Második évtől
224 035 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiváló állapotú modern lakást keres központi helyen, ahová csak költözni kell? Akkor megtalálta álmai otthonát! Érdemes megnézni az ingatlanról készült BEMUTATÓ VIDEÓT az Otthon Centrum honlapján a H489159 azonosító számon. A nettó 63 m²-es (bruttó 72m²) lakás az 1. emeleten helyezkedik el egy 2023-ban téglából épült szigetelt társasházban Várpalota szívében. A belső kétszintes ingatlanban minden gondos tervezéssel, a modern belsőépítészeti elvárásoknak megfelelően készült. A praktikus elosztású lakás zárt szélfogóból nyílik. Az előszobán keresztül a csodás, napfényes nappali-konyha-étkezőbe jutunk. Ezen a szinten még egy igényesen kialakított fürdőszoba-wc is található. Az emeletre a kényelmes falépcsőn jutunk fel. Itt jelenleg két félszoba, egy tágas gardrób és a kézmosóval ellátott wc van. Igény szerint a két félszoba összenyitható. A lakás fűtését HŐSZIVATTYÚS RENDSZER biztosítja, környezetbarát PADLÓFŰTÉSSEL kombinálva. Az ingatlanban használt energiaoptimalizált rendszer hatására a rezsiköltségek minimálisak. Biztonsági bejárati ajtóval és háromrétegű műanyag nyílászárókkal is ellátott. A házhoz térkövezett, zárd udvari parkoló tartozik, ide elektromos kapun lehet bejutni a lakóknak. Elhelyezkedése ideális: általános és középiskola, gyógyszertár és boltok pár perc sétával elérhetőek. Várpalota Veszprém és Székesfehérvár között helyezkedik el, mindkét település mindössze 18km-re van, illetve a Balaton is csak 25 km-re fekszik a lakástól. A lakás ideális választás annak, akinek fontos a JÓ MINŐSÉG és az ALACSONY REZSI! Bővebb információkra van szüksége, vagy megtekintené? Hívjon most, különben lemarad! Ha a vásárláshoz a jelenlegi ingatlana eladására van szükség, akkor abban is szívesen együttműködöm Önnel! Amennyiben hitelre van szüksége, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
gázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Zoltán Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Zoltán Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY