Eladó lakás Várpalota 41 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Várpalota 41 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 8197625
Referenciaszám: H488945
Frissítve: 1 hónapja

Várpalota eladó téglalakás 1 szobás: 22,5 millió Ft

22,5 millió Ft
548 780 Ft/m²
41 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 71 194 Ft
Második évtől
93 348 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Az alábbi hirdetésünkben egy átlagos állapotú, használt lakást kínálunk eladásra Várpalotán, a Rutsek Pál utcában. Az ingatlan alapterülete 41 nm, egy szobával és egy fürdőszobával rendelkezik. A fűtést gáz konvektor biztosítja. A tulajdonos a lakás felújította. Megújultak a nyílászárók, beltéri ajtók, új víz és villanyvezetékek lettek beépítve . A lakáshoz önálló tároló is tartozik a pinceszinten. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, hiszen belvárosi, a közeli buszmegállók és vasútállomások könnyen elérhetőek. A környék biztonságos és csendes, így ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének kikapcsolódni a város zajától. A lakás funkciói között szerepel például idősek számára és befektetési célra is kiváló választás lehet. Ha kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, bátran keressen minket bizalommal. Az ingatlant előzetes időpontegyeztetés után lehetséges megtekinteni. Hívjon, nézze meg! #OtthonCentrum #lakás #ház #eladás #vétel #Veszprém #OC #Ingatlanadásvétel #eladva #Veszprémvármegye #Ingatlanközvetítő #Otthonszakértő #Albérlet #Ingatlaniroda #ingatlanos #szép #realestate #újlakás #újotthon #állás #álláskeresés #panel #panellakas #társasház #munka #instagood #családiház #szépházak #siker #homestaging #eladólakás #otthon #ingatlan #eladóingatlan #munkalehetőség #karrier Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Domokos Viktória Otthon Centrum - Várpalota Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Domokos Viktória Otthon Centrum - Várpalota Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY