Eladó lakás Várpalota 48 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Várpalota 48 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8125388
Referenciaszám: LK037815
Frissítve: 21 napja

Várpalota eladó téglalakás 2 szobás: 25,9 millió Ft

25,9 millió Ft
539 583 Ft/m²
48 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 81 952 Ft
Második évtől
107 454 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Várpalotán másfél szobás tégla lakás eladóA Thury- vártól 1 km távolságra, a Tési dombon eladó egy 48 négyzetméteres lakás.Az épületet 1960-ban építették téglából. A lakás a 4. emeleten található, ahová széles lépcsőkön jutunk fel.Az itt lakók biztonságát a kaputelefon és a 11 ponton záródó fém biztonsági ajtó védi.Az ajtón belépve a közlekedőbe jutunk, velünk szemben a konyha-étkezőt, jobbra a nagyobbik szobát,balra a fél szobát, valamint a fürdőszoba-WC helyiségeket találjuk. A lakásban kialakított kamra,valamint az alagsorban lévő tároló és pince biztosítja a napi szinten nem használt tárgyak tárolásának lehetőségét.2022-ben jelentős felújítás történt, kicserélték a nyílászárókat és a villanyvezetékek egy részét.A légtér melegéről távfűtés gondoskodik, az elektromos készülékek működtetésére 1 x 16 A áll rendelkezésre.Várpalota, Veszprém Vármegye Keleti részén, Székesfehérvártól 25 km távolságra helyezkedik el.A XIV. század végén épített Thury – várat nagyon szépen felújították,a környezetében kialakított parkban ki lehet pihenni a vár megismeréséből adódó fáradtságot.A lakásnak kitűnő az elhelyezkedése, gyalogosan öt percen belül találunk bölcsödét, óvodát, iskolát, gyógyszertárat és ABC üzletet is.A lakás a turista nevezetességek miatt befektetésnek is kiváló, de otthonnak is tökéletes.Amennyiben felkeltettem az érdeklődését és szeretné megvásárolni ezt a lakást, kérem, hogy vegye fel velem a kapcsolatot!Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lócskai István Árpád Duna House - Maglód Az iroda összes hirdetése
+36 20 999 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lócskai István Árpád Duna House - Maglód Az iroda összes hirdetése
+36 20 999 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY