Eladó lakás Vámosszabadi 44 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Vámosszabadi 44 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8285548
Referenciaszám: 169606-4753502
Frissítve: ma

Vámosszabadi eladó téglalakás 2 szobás: 42 millió Ft

42 millió Ft
954 545 Ft/m²
44 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 895 Ft
Második évtől
174 249 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169606 hivatkozási számú vámosszabadi társasházi lakás. A zöldövezetben található, 25 lakásos társasházat idén adták át biztos beruházói háttérrel, magas műszaki színvonalon. Az átgondolt tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően kényelmes elosztású és nagy energiahatékonyságú, L18-as, 44,12 nm-es lakás fűtéskész állapotban várja új lakóit. Kulcsrakész befejezése igény esetén kb. 1 hónapon belül lehetséges. Ennek ára: 90.000 Ft/nm. - amerikai konyhás nappali + 1 tágas hálószoba - 5,98 nm-es erkély - tágas fürdőszoba és külön wc, - a lakáshoz tartozó parkoló +1,5 millió forintba kerül A társasház Szitásdomb kedvelt, új kialakítású részén helyezkedik el, amely Győrtől mindössze 5 perc autóútra található, így a családias hangulatú településen nem kell nélkülözni a nagyváros adta lehetőségeket, hiszen itt megtalálhatók akár kávézók, plázák, sportcentrumok, így a pörgős forgatagból nincs hiány. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó vámosszabadi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #169606Az Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
A+++

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hamzai-Nagy Marianna Open House - Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 456 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hamzai-Nagy Marianna Open House - Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 456 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY