Eladó lakás Vámosszabadi 65 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Vámosszabadi 65 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8204234
Referenciaszám: 196400612
Frissítve: 14 napja

Vámosszabadi eladó téglalakás 3 szobás: 59,99 millió Ft

59,99 millió Ft
922 923 Ft/m²
65 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 819 Ft
Második évtől
248 886 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nappali + 2 szobás 2 erkéllyel rendelkező lakás kulcsrakész állapotban eladó. A klíma előkészítést is tartalmazza az ár. Győr-Belvárosától pár perces autóútra, Szitásdomb új kialakítású részén új építésű 16 lakásos társasházban 64,50 nm-es lakás kulcsrakész állapotban eladó. Az 1. emeleten található ingatlanban amerikai konyhás nappali, 2 szoba, fürdőszoba, külön WC, közlekedő, előtér került kialakításra. A nappaliból és a 12,24 nm-es szobából 6,83 nm-es erkély, a 11,39 nm-es szobából 4,30 nm-es erkély nyílik. A lakás kulcsrakészen kerül átadásra, mely tartalmazza a glettelést, a festést, a helyiségek és az erkélyek burkolását, a WC-t, a beépített zuhany üvegfalat, a beltéri ajtókat. Az ár nem tartalmazza a konyhabútort, a mosdókat. A helyiségek minőségi laminált parkettával, a fürdőszoba és a WC járólappal burkolt. A lakás klíma előkészítéssel rendelkezik. A lakás fűtését és melegvíz ellátását egyedi méréssel, házközponti kondenzációs gázkazán biztosítja, padlófűtéssel. A fürdőszobában törölközőszárítós radiátor is található. Ingatlan kulcsrakész ára: 59.990.000 Ft.  Gépkocsibeálló ára: 1.500.000 Ft Lehetőség van tároló vásárlására is. Tároló ára: 1.400.000 Ft. A társasház előzetes energetikai besorolása a meglévő számítás alapján BB. Az épület 30 cm-es falazóelemből, 20 cm-es homlokzati hőszigeteléssel épül. A műanyag nyílászárók 6 légkamrásak, 3 rétegű üvegezéssel rendelkeznek. A lakás fűtését és melegvíz ellátását egyedi méréssel, házközponti kondenzációs gázkazán biztosítja, padlófűtéssel. Az ingatlan klíma előkészítéssel rendelkezik. A társasház Szitásdomb új kialakítású részén épül. A 4200 nm-es területen két tömb kerül kivitelezésre, ahol a tömbök mellett felszíni parkolók kerülnek kialakításra. A társasházban különböző méretű lakások találhatók, így minden kedves érdeklődő megtalálhatja álmai otthonát.  Bővebb információkért forduljon hozzám bizalommal. Hétköznap és hétvégén is várom hívását! Díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. A hirdetésben feltüntetett képek illusztrációk.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
BB (2016-2023-as besorolás)
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeálló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Neizer Éva Trendi Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 886 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Neizer Éva Trendi Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 886 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY