Eladó lakás Vác, Zrínyi Miklós utca 30 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Vác, Zrínyi Miklós utca 30 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8249121
Feltöltve: 3 napja

Vác eladó téglalakás 2 szobás: 31,9 millió Ft

31,9 millió Ft
1 063 333 Ft/m²
30 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 100 937 Ft
Második évtől
132 347 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vácon, a Belváros és Kisvác határán frekventált elhelyezkedéssel, mégis csendes és kellemes környezetben eladó egy praktikusan kialakított klimatizált, földszinti lakás saját autóbeállóval. Az ingatlan egy 6 lakásból álló, közös udvarhasználattal rendelkező társasházban helyezkedik el. Belső hasznos alapterülete a tulajdoni lap szerint 30 négyzetméter, a természetben 38 négyzetméter, kialakításánál a terek maximális kihasználásával a földszinten 23.7 négyzetméteren előszoba, amerikai konyhás nappali és fürdőszoba található, az emeleten pedig további 14.3 négyzetméteren alakították ki a hálószobát. Egy közelmúltbeli felújítás során a falazatot szigetelték, a villanyhálózatot és a fűtésrendszert korszerűsítették. A melegvíz-ellátásáról villanybojler, a fűtéséről pedig hűtő/fűtő klíma gondoskodik. A lakás szigeteléssel ellátott fa nyílászárókkal rendelkezik. A társasház közös használatú belső udvara ápolt és rendezett, autóbeállásra alkalmas, a lakáshoz tartozik egy 8.15 négyzetméteres saját beálló. A központ, buszpályaudvar, vasútállomás perc sétatávolságon belül elérhető. Az ingatlan 1/1 tulajdonban van. Vételára: 31.900.000 Ft. Vác a Dunakanyar központjaként ismert, Pest megye negyedik legnagyobb lélekszámmal rendelkező városa, mégis sikerült megőriznie nyugodt és romantikus kisvárosi hangulatát. Az ingatlan elhelyezkedése nagyon előnyös, 10 percen belül, könnyen elérhető a központ, a vasútállomás és a kórház is. A közlekedés kiváló, több irányból könnyen megközelíthető város, a fővárosi ingázás sem jelent akadályt, mivel Budapest gyorsan elérhető autóval az M2-es autóúton és a 2-es számú főúton. Amióta megépült az M2-es autóút, a Budapest-Ipolyság-Krakkó útvonal teljesen elkerüli a várost. A tömegközlekedést tekintve a leggyorsabban a Nyugati pályaudvarról zónázó vonatokkal, alig 25 perc alatt elérhető, ezen kívül autóbusszal, biciklivel, a Duna mellett futó gyönyörű, teljesen kiépített kerékpárúton, nyáron pedig a Budapest és Esztergom között közlekedő kiránduló hajókkal is. A Dunán egész évben közlekedő rév köti össze Tahitótfaluval, így Esztergom vagy Szentedre felől is megközelíthető.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállójó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágosamerikai konyhaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY