Eladó lakás Vác 91 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Vác 91 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8170910
Referenciaszám: U0046757
Frissítve: 1 hónapja

Vác eladó téglalakás 4 szobás: 72,9 millió Ft

72,9 millió Ft
801 099 Ft/m²
91 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 230 668 Ft
Második évtől
302 447 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy kivételes lehetőség várja azokat, akik egy új, prémium kivitelezésű lakásra vágynak a Pest vármegyei Vácon. Az ingatlan kertkapcsolatos, világos és csendes környezetben található. Az új építésű lakás 83,8 nm alapterületű, két szobával és egy fürdőszobával rendelkezik. Az alaprajz és a képek tájékoztató jellegűek, a vásárló igényei szerint variálhatóak. A fenti 3 háló akár 2 nagyobb hálóvá is alakítható. A tulajdonos a közelben lakik és referencia munkákkal rendelkezik! A terasz mérete 7.23nm, így ideális helyszín a reggeli kávé élvezetéhez vagy a barátokkal való lazításhoz. Az erkély mérete szintén 7.23 nm A fűtést hőszivattyús rendszer biztosítja elektromos panelekkel, míg a hűtő-fűtő klíma a nyári melegben kellemes hűvösséget biztosít. A fürdőszobában törülközőszárító radiátor kerül beépítésre, a szobában pedig nobo elektromos panel szabályozható termosztáttal. A klímához H tarifa igényelhető, mely kiépítésre kerül, ezáltal a téli fűtés számla még jobban optimalizálható lesz. Fürdőszobában épített zuhany edzett üvegajtóval, zuhany csapteleppel, akril mosdó, csapteleppel, monoblokkos wc kerül, a mosógép csatlakozó falba építve, a melegvizet pedig hőszivattyús bojler biztosítja, mely 70 %-kal gazdaságosabb a sima villanybojlernél. Az ingatlan PANORÁMÀJA páratlan Naszály hegyre néző, a kertvárosi környezet pedig biztonságos, zöld és NYUGODT. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a közlekedési lehetőségek széleskörűek. A közlekedési hálózat jól kiépített. A környék előnyei közé tartozik a kertvárosi környezet, ahol a zöldövezet és a csendes környezet adja a tökéletes otthont. A lakáshoz 1 db felszíni beálló tartozik. A lakás téglából épül és 3 rétegű üvegezésű fehér nyílásszárók kerülnek beépítésre. A környék biztonságos és nyugodt, így ideális választás fiatal felnőttek számára. Vác Deákvár központja pár perc autóútra üzletekkel, gyógyszertárral, iskolával, óvodával, bölcsődével, orvosi- fogorvosi rendelővel elérhető. Vác belvárosa ugyancsak autóval vagy a Felső törökhegy út végén megálló buszjárattal percek alatt elérhető, ugyan úgy, mint a központi buszmegálló vagy vasútállomás (Nyugati pályaudvar 25 perc). Az M2 autóúton Budapest 20-25 perc alatt elérhető. A Felső törökhegy út végén, mely egy kis sétával elérhető, erdős terület található, mely kiváló a napi sétához vagy kiránduláshoz is és egy több hektáros szőlőbirtok, ahonnan remek kilátás nyílik a városra, Dunára, ahol nyári esténként egy hangulatos borozgatás mellett lehet eltölteni az időt. Kínálatunkban 1 szintes kisebb lakások is elérhetők, igény szerint akár összenyithatók. Ha bármilyen kérdése merülne fel az ingatlanról, kérjük, vegye fel velem a kapcsolatot, akár kedvezményes hitelben is tudnak segíteni kollégáim.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2025
Erkély:
7,2 m²
Terasz:
7,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíró Evelin Otthon Centrum - III. kerület - Flórián tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíró Evelin Otthon Centrum - III. kerület - Flórián tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY