Eladó lakás Vác, Belváros 95 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Vác, Belváros 95 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8286336
Referenciaszám: U0047131
Feltöltve: 1 napja

Vác eladó téglalakás 4 szobás: 90 millió Ft

90 millió Ft
947 368 Ft/m²
95 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 776 Ft
Második évtől
373 392 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel ezt az új, kiváló állapotú lakást, amely Vác belvárosának szívében található, és tökéletes választás lehet mindazok számára, akik otthont keresnek vagy befektetési lehetőséget fontolgatnak. Az ingatlan 95 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik, amely négy tágas szobát foglal magában, így bőséges teret biztosít a családi élethez vagy akár a munkahelyi környezet kialakításához. A lakásban egy modern fürdőszoba található, amely minden kényelmet biztosít, továbbá a 7,7 négyzetméteres terasz ideális helyszín a reggeli kávé elfogyasztásához vagy a nyári estéken való pihenéshez. A lakás fűtése gáz cirkó rendszerrel működik, amely nemcsak hatékony, hanem költséghatékony megoldást is kínál a hideg hónapokban. Az ingatlan elhelyezkedése különösen kedvező, hiszen a város központjában található, ahol számos bolt, étterem és szolgáltatás könnyen elérhető. A környék csendes és biztonságos, ideális választás családok számára, akik szeretnék élvezni a városi élet előnyeit anélkül, hogy lemondanának a nyugalomról. A közlekedési lehetőségek is kiválóak: a közeli busz- és vonatmegállók révén könnyedén elérheti Budapestet, így az ingatlan tökéletes választás lehet ingázók számára is. A város infrastruktúrája jól kiépített, az iskolák és óvodák a közelben találhatóak, így a gyermekes családok számára is ideális helyszín. Ezen kívül Vác gyönyörű természeti környezete és történelmi belvárosa számos lehetőséget kínál a szabadidő eltöltésére. A Duna-part közelsége, a helyi parkok és a kerékpárutak mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a lakók aktívan élvezhessék a szabadban töltött időt. A város gazdag kulturális programokban is bővelkedik, így mindig találhat valami érdekeset, amit felfedezhet. Ez a lakás nem csupán egy ingatlan, hanem egy lehetőség arra, hogy egy olyan környezetben éljen, ahol a kényelem és a minőség találkozik. Ha Ön is szeretné megtekinteni ezt a különleges ajánlatot, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot! Szívesen válaszolunk kérdéseire, és segítünk Önnek megtalálni álmai otthonát vagy a tökéletes befektetési lehetőséget. 2025. 06. hóban költözhető.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2025
Terasz:
7,7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fábián Árpád Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fábián Árpád Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY