Eladó lakás Vác, Belváros 180 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Vác, Belváros 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8286335
Referenciaszám: U0047132
Feltöltve: 2 napja

Vác eladó téglalakás 8 szobás: 170 millió Ft

170 millió Ft
944 444 Ft/m²
180 m²
Alapterület
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 10. 20. 1:30 és 2024. 10. 20. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 537 910 Ft
Második évtől
705 295 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel ezt a lenyűgöző új építésű házat Vác szívében, Pest vármegyében, amely tökéletes választás lehet családok, valamint befektetők számára egyaránt. Az ingatlan 180 négyzetméteres alapterülettel és 200 négyzetméteres telekkel rendelkezik, amely elegendő teret biztosít a kényelmes életvitelhez. Az otthon 8 szobával és 2 fürdőszobával büszkélkedhet, így ideális választás lehet nagyobb családok számára vagy akár vendégek fogadására is. A ház kiváló állapotban várja új lakóit, modern kialakítása és praktikus elrendezése révén 2025. 06 hóban költözhető. A fűtés gáz cirkó rendszerrel megoldott, amely biztosítja a kellemes hőmérsékletet a hideg téli hónapokban is. A 7.7 négyzetméteres terasz és a 3.4 négyzetméteres erkély pedig lehetőséget ad arra, hogy a szabadban, a friss levegőn élvezze a pihenést, miközben csodálhatja a környék panorámáját. Vác Belvárosa nem csupán a város szívében található, hanem a közlekedési lehetőségek szempontjából is kiemelkedő. A város könnyen megközelíthető autóval, a főváros csupán egy rövid autóútra helyezkedik el. A helyi tömegközlekedés is kiváló, busz- és vonatjáratok rendszeresen közlekednek, így a napi ingázás nem jelent problémát. A környék csendes és biztonságos, ideális választás családok számára, akik szeretnének egy nyugodt, de mégis központi elhelyezkedésű otthont. A város számos helyi szolgáltatást kínál, beleértve a boltokat, éttermeket és iskolákat, amelyek mindössze néhány perc sétára találhatók. A zöld területek és a parkok közelsége lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra és a sportolásra, így a természet kedvelői is megtalálják a számításaikat. Ez az ingatlan nem csupán egy otthon, hanem egy életstílus lehetősége, amely biztosítja a kényelmet és a biztonságot. Amennyiben felkeltette érdeklődését, ne habozzon kapcsolatba lépni velem. Szívesen válaszolok kérdéseire, és segítek Önnek megtalálni álmai otthonát vagy befektetési lehetőségét.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2024
Erkély:
3,4 m²
Terasz:
7,7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fábián Árpád Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fábián Árpád Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY