Eladó lakás Üllő 51 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Üllő 51 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8279828
Referenciaszám: H492276
Frissítve: 1 napja

Üllő eladó téglalakás 3 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
978 431 Ft/m²
51 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 892 Ft
Második évtől
207 025 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Üllőn, a Zöld Liget Lakóparkban egy 51 nm-es, amerikai konyhás, klímás, két hálószobás lakás, amely tökéletes választás családoknak vagy fiatal pároknak, akik egy modern, jól kihasználható otthonra vágynak. Az ingatlanhoz tartozik egy 5 nm-es erkély, ahol nyugodt, szabadtéri pihenésben lehet részük. A lakás praktikus elrendezésű: tágas amerikai konyhás nappali, két kényelmes hálószoba, külön WC és egy fürdőszoba található benne. A konyha beépített bútorokkal van felszerelve, a fürdőszobában pedig további tárolóhelyek segítik a rendezettséget. A lakás kényelméről a klímaberendezés gondoskodik, ami egész évben megfelelő hőmérsékletet biztosít. Az ingatlanhoz tartozik egy tároló valamint fedett gépkocsibeálló, amely biztosítja a parkolási lehetőséget az új tulajdonos számára. A lakópark sorompóval védett, biztonságos környezetet kínál, amely különösen vonzó lehet családosok számára. A környéken kiváló infrastruktúra található: bölcsőde, óvoda és iskola is könnyen elérhető távolságban vannak, így a mindennapi élet megszervezése rendkívül kényelmes. A lakás CSOK hitellel is megvásárolható, ami további pénzügyi előnyöket biztosít a családalapítás előtt állók számára. Ha felkeltette érdeklődését ez a modern, kényelmes és kiváló elhelyezkedésű ingatlan, jöjjön el, nézze meg, és tapasztalja meg személyesen a lakás nyújtotta előnyöket! Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésre. Bankfüggetlen Hitel Centrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti ÖN számára díjmentesen. Teljeskörű jogi háttér szolgáltatást nyújt irodánk. Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2018
Erkély:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hertelendiné Szabó Mónika Krisztina Otthon Centrum - III. kerület - Pünkösdfürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hertelendiné Szabó Mónika Krisztina Otthon Centrum - III. kerület - Pünkösdfürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY