Eladó lakás Tiszafüred 73 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Tiszafüred 73 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8224708
Referenciaszám: H490097
Frissítve: 13 napja

Tiszafüred eladó téglalakás 3 szobás: 89 millió Ft

89 millió Ft
1 219 178 Ft/m²
73 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 281 612 Ft
Második évtől
369 243 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlanpiac egyik legkeresettebb helyén, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, Tiszafüreden eladó egy tóra néző nappalival és terasszal rendelkező, igényes kivitelezésü lakás. Tiszafüred és Poroszló között 2020-ban készült el a kerékpárút, ezáltal teljesen körbe lehet kerékpározni a Tisza-tavat. A kerékpárút e telek előtti gátszakasszal is össze van kötve tovább Tiszacsege irányába. A távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a településen, a város közúti megközelíthetősége szintén kiváló a 33-as és a 34-es főútról, az M3-as autópálya 30 km-re fut. idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL, OIL). Rövidesen megújuló termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások. A lakás 2020.-ban épült két szintes,73 nm alapterülettel rendelkezik. Az ingatlan egy - egymás mellett elhelyezkedő - 9 lakásos társasház része, Alapja beton, falazata Wienerberger 44-es tégla, rajta 12 cm hőszigetelés+nemes vakolat. Korszerű 3 rétegű műanyag ablakok lettek beépítve távvezérlésű motoros redőnyökkel, mindenhol szúnyoghálóval, 5 ponton záródó fém biztonsági bejárati ajtó. Az ingatlan 2020 óta folyamatosan, szezonban működtetett kulcsos apartmanként üzemel. Helyiségek: földszint: előtér, lépcső, fedett kocsibeálló, terasz; emelet: 2 szoba, nappali-konyha-étkező, fürdő WC-vel, és külön WC is, terasz. Fűtés: hőszivattyú padlófűtéssel, 2 szobában és a nappaliban hűtő-fűtő klíma, 2 szobában elektromos fali fűtőpanel is. Rezsi: fűtés és áramfogyasztás átlagban ~12 e Ft, vízzel együtt ~15 e Ft/hó, közös költség 12 e Ft. Melegvíz: hőszivattyú. Közös telekméret: 6200 m2. Közművek: víz, villany, csatorna, internet. Az ingatlan lakásként van nyilvántartva! Tulajdoni lapja tiszta per-, teher, és igénymentes. Közös udvara körbekerített, nagyon rendezett, parkosított, részben burkolt, mindenkinek van a lakás alatt a földszinten 2 parkolóhelye, plusz az udvaron is egy gyeprácsos. A lakás használható saját használatú üdülőként, apartmanként is (szálláshelyként, akár egész évben, mivel a ház fűtött), és Tiszafüreden a kerékpár-, horgászturizmus, vadászat, madarászat, illetve a folyamatos beruházások által a szezon már nem csak a nyárra korlátozódik A vízparti ingatlanok szerelmesei számára ideális választás lehet. A környék számos szabadidős tevékenységet kínál, így a természet szerelmesei számára is ideális választás lehet. Az ingatlan egy exkluzív lehetőség befektetők számára, akik olyan ingatlant keresnek, melynek értéke hosszútávon is megmarad. Ha felkeltettem érdeklődését, vagy kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban, forduljon hozzám bizalommal! Díjmentes jogi szolgáltatásokkal és ingyenes bank független hitelközvetítéssel állunk vevőink rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2020
Erkély:
9 m²
Terasz:
60 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lang Zsolt Otthon Centrum - Tiszafüred Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lang Zsolt Otthon Centrum - Tiszafüred Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY