Eladó lakás Telki 92 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Telki 92 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8093048
Referenciaszám: LK047919
Frissítve: 21 napja

Telki eladó téglalakás 4 szobás: 98,9 millió Ft

98,9 millió Ft
1 075 000 Ft/m²
92 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 312 937 Ft
Második évtől
410 316 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ne hagyja ki ezt a ritkán adódó lehetőséget!A Telki Residence lakóparkban, 4 lakásos társasházban kínálok eladásra egy nappali+ 3 szobás, 92 m2-es,  jó elosztású, napfényes öröklakást, hatalmas teraszokkal, saját garázzsal, A praktikus elrendezésnek és a modern technológiai megoldásoknak köszönhetően ez az épület nem csak stílusos, de környezettudatos választás is. Az ingatlan nem csak a tökéletes otthon lehetőségét kínálja, hanem egy olyan befektetést is, amely hosszú távon megtérül, köszönhetően az alacsony fenntartási költségeknek és az ingatlan előnyös elhelyezkedésének. Az otthon különlegességét tovább növeli a csodálatos természetre nyíló kilátás, amely nem csak a szemet, de a lelket is gyönyörködteti.  A zöldövezeti, csendes környezet tökéletes helyszínt biztosít mindazok számára, akik nyugalomra és természetközelségre vágynak, miközben Budapest közelében kívánnak élni.  A lakás egyedi fűtését  Daikin hőszivattyú biztosítja, mennyezet hűtés- fűtéssel, padlófűtéssel kombinálva, így a rezsi igen kedvező és energiahatékony minden évszakban.Két terasza is van, az egyik 38.15 m2-es, a másik pedig 5.25 m2. (A teraszok négyzetméteréből semmi nem került beszámításra az ingatlan méretébe.) A lakás feletti tetőtér is hozzá tartozik hivatalosan, jelenleg pakolásra tökéletesen alkalmas.A nappalin kívül még két szoba is teraszkapcsolatos, és két fürdőszoba is rendelkezésre áll.Tágas, napfényes  terek jellemzik az ingatlant, hatalmas nappali méretű terasza nyáron külön élettérként szolgálja a lakók kényelmét.Kényelmes méretű garázsbeálló is tartozik az ingatlanhoz, ami elé még egy autóval parkolhatunk. Ezt külön meg kell venni, ára  9 M FT, de lehetőség van foglaló megfizetése mellett a vételárának hosszabb távú megfizetésére is.A környék rendkívül nyugodt, csendes, mégis a buszmegálló, bevásárlási lehetőségek, patika, stb. pár perces sétával elérhetők.Ha felkeltette érdeklődését, megtekintené, vagy további kérdése lenne, keressen a hét bármely napján bizalommal!Hitelre lenne szüksége? Ingyenes szolgáltatásunkkal profi hiteltanácsadónk nem csak a legjobb lehetőséget fogja megtalálni Önnek az összes bank kínálatából, egyedi kamatkedvezményekkel, de még az ügyintézést is leveszi a válláról!Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse álmai otthonát!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2019
Erkély:
38,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűsné Matuz Katalin Duna House - Budaörs Az iroda összes hirdetése
+36 30 420 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűsné Matuz Katalin Duna House - Budaörs Az iroda összes hirdetése
+36 30 420 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY