Eladó lakás Tatabánya 54 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Tatabánya 54 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8279886
Referenciaszám: 1022
Frissítve: 1 napja

Tatabánya eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 25,9 millió Ft

25,9 millió Ft
479 630 Ft/m²
54 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 81 952 Ft
Második évtől
107 454 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tatabánya Újvárosban eladó lakás! Remek befektetési lehetőség Tatabányán, megbízható bérlőkkel - azonnal jövedelmező! Tatabányán, a Kond vezér utcában, a Sparral szemben kínálunk eladásra egy kiváló befektetési ingatlant. Az 54 m²-es lakás remek elhelyezkedésének köszönhetően kényelmesen megközelíthető a vasút- és buszpályaudvar, így mind helyi, mind távolsági közlekedés szempontjából ideális. A lakás részletei: Elosztás: Az ingatlan 2 teljes és 1 fél szobával rendelkezik, amelyek ideálisak lehetnek akár családoknak, akár több személy számára is. A konyha külön helyiség, praktikus kialakítással, a fürdőszoba és WC pedig egy helyiségben található. Tárolási lehetőség: A lakáshoz saját, zárt tároló tartozik, amely biztonságos helyet nyújt a személyes tárgyaknak vagy egyéb eszközöknek. Kedvező közös költség: 9200 Ft/hó Kiváló befektetés hosszú távra: Jelenlegi bérlők hat éve lakják az ingatlant, és szívesen maradnának továbbra is, így az ingatlan azonnal jövedelmet generálhat az új tulajdonos számára. A bérlők megbízhatóak, rendben tartják a lakást, és a befektetők számára biztonságos jövedelmet biztosítanak. Elhelyezkedés és környék: A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik - élelmiszerbolt, gyógyszertár és további bevásárlási lehetőségek gyalogosan is könnyen elérhetők. A tömegközlekedési kapcsolatok kiválóak, a vasút- és buszpályaudvar közelében található, így Budapest is könnyedén megközelíthető. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Hívjon, és egyeztessen időpontot a megtekintéshez, hogy megismerhesse közelebbről is ezt az azonnali jövedelmet biztosító befektetést! Hívjon vagy írjon SMS-t a +36 20 5604110-es telefonszámra a további részletekért. Kiss Szandra +3620 5604110 A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY