Eladó lakás Tatabánya 68 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Tatabánya 68 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8250766
Referenciaszám: 0910
Feltöltve: ma

Tatabánya eladó téglalakás 3 szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
807 353 Ft/m²
68 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 713 Ft
Második évtől
227 769 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Különleges 2 Szintes Társasházi Lakás Tatabányán, Bánhidán Eladó egy ritkaságnak számító, 2 szintes téglaépítésű lakás Tatabánya Bánhida városrészében. Az ingatlan a 2000-es években épült, így modern kialakításával és kiváló állapotával várja új lakóit. Főbb Jellemzők: Téglaépítésű: Az ingatlan masszív tégla szerkezetének köszönhetően stabil és időtálló. Kétszintes: A lakás különleges kialakítása miatt ideális nagyobb családok számára, de befektetők figyelmébe is ajánljuk. Építés éve: 2000-es évek, ami garantálja a korszerű építészeti megoldásokat és modern lakókörnyezetet. Állapot: Kiváló állapotú, így az új tulajdonosnak nem kell felújítási munkálatokkal számolnia. Elrendezés és Kényelmi Szolgáltatások: Szobák: A lakásban több tágas szoba található, melyek különböző funkciók betöltésére alkalmasak, legyen szó hálószobáról, dolgozószobáról, vagy gyerekszobáról. Fürdőszobák: Mindkét szinten található toalett, ami növeli a lakók kényelmét. Az emeleten pedig egy nagy fürdőszoba. Konyha: Modern és jól felszerelt konyha, ami az étkezések előkészítését és az együtt töltött családi időt teszi élvezetessé. Nappali: Tágas nappali, amely tökéletes helyszíne lehet a családi összejöveteleknek és baráti találkozóknak. Elhelyezkedés: Tatabánya, Bánhida: Nyugodt és biztonságos környék, ami ideális környezetet biztosít a mindennapi élethez. Közlekedés: Kiváló közlekedési lehetőségek, a közelben buszmegállók és könnyű autós megközelíthetőség. Ajánlás: Ez az ingatlan tökéletes választás nagyobb családok számára, akik tágas és kényelmes otthont keresnek. Ugyanakkor befektetők számára is remek lehetőség, hiszen az ingatlan állapota és elhelyezkedése garantálja az értékállóságot és a jövőbeni hozamokat. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot és tekintse meg személyesen ezt a kivételes lakást Tatabányán, Bánhidán! Herr Richárd 06204866008 A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY