Eladó lakás Tatabánya, Kertváros, Hadsereg utca 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Tatabánya, Kertváros, Hadsereg utca 60 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8232555
Feltöltve: 10 napja

Tatabánya eladó téglalakás 2 szobás: 42,9 millió Ft

42,9 millió Ft
715 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 135 743 Ft
Második évtől
177 983 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy családi ház az álom, de még nincs meg rá a keret? Mutatok egy alternatívát! A HerczegHome Ingatlaniroda kizárólagos kínálatából eladó egy első emeleti, 60m2-es lakás Tatabányán, Kertvárosban, a buszvégállomás szomszédságában. A nyolclakásos társasház első emeletén helyezkedik el az ingatlan, belül teljesen felújított. Jelenlegi elrendezésében egy hálószoba, egy dolgozószoba, egy nagy konyha, és egy nappali kapott helyet, természetesen a fürdőszobán kívül. Az ingatlan minden tekintetben felújított, még a tető is kapott egy plusz szigetelő réteget. A rezsiköltség kifejezetten ajánlott, hiszen a lakásnak külön egy új kondenzációs gázkazán adja a meleget, ami a téli hónapokban is igen gazdaságos, ráadásul egyedileg szabályozható. A lépcsőház szigetelt, az ablakok újak, így nincsen feleslegesen távozó meleg. A lakás gyönyörű állapotban van, gyakorlatilag azonnal költözhető, a tulajdonoson a beépített bútorokat is az ingatlanban hagyják. A nappaliban egy hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll. Ez a lakás az állapotával is kiemelkedik a piacról, azonban olyat tud, amelyet sok más lakás egyáltalán nem: egy saját, nagyjából 150 m2-es, gyönyörű kertrész is tartozik az ingatlanhoz, valamint egy 18m2-es, elektromos nyitású, Hörmann ajtóval ellátott garázs. A kertben egy fedett terasz, és egy kerti konyha is található, utóbbi kemencével és grillsütővel is felszerelt. Ezenkívül egy kisház is van a kertben, ami ideális akár vendégháznak is. A kert és a garázs természetesen árammal ellátott, végig körbekerített, privát. Az ingatlan Kertvárosban, a buszvégállomás szomszédságában található, tehát nyugodt, csendes környezetben. Nincs átmenő forgalom, mégis minden 10 percen belül elérhető. Amennyiben egy szépen felújított lakást keresel, ami egy pihenőkertet és egy garázst is tartalmaz, ez a te lakásod. Az ilyen minőségű családi házak Tatabányán 60-70 MFT-be kerülnek. Ez ugyan nem az, de nagyon hasonló funkciókkal bír, az előbb említett ár töredékéért.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázskertkapcsolatosjó közlekedésűcsendesvilágosteraszmelléképületkábeltévé

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 788 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 788 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY